Συνελήφθησαν τα χαράματα εργαζόμενοι της Δημοτικής τηλεόρασης Κω


Έξι η ώρα τα χαράματα (στην βάρδια του συναδέλφου Γιώργου Κατσάβαρου, μιας και καθ’όλη τη διάρκεια του 24ώρου παρέμεναν εκεί με βάρδιες) κατέφτασε ισχυρή Αστυνομική δύναμη (Αστυνομία, Ασφάλεια, ΟΠΚΕ με Διοικητή, Υποδιοικητή) και ο Εισαγγελέας συλλαμβάνοντας αρχικά τον Γ. Κατσάβαρο και τον Μ. Οικονόμου που έφτασε αμέσως μετά.

Την ίδια στιγμή ο κλειδαράς του Δήμου που ήταν επίσης παρών (ειδοποιημένος) άλλαξε τις κλειδαριές και κατέβασαν τα ρολά στο κτήριο του ΑΚΤΑΙΟΝ.

Η αστυνομική δύναμη παρέμεινε για φρούρηση έξω από το κτήριο ειδοποιώντας και τους υπόλοιπους εργαζόμενους που έφταναν σιγά-σιγά (Χ. Μακρυχαλιλάκης, Γ. Κουζούκας, Σ. Χατζηγιακουμής, Μ. Πολίτου, Μ. Τσατσαρώνης,Δ. Ρήνος, Κ. Στυλιάτης, Σ. Βλάχου, Γ. Βενέρης, Ν. Γιαννάκος) να πάρουν το δρόμο για το τμήμα.

Σε δηλώσεις τους ο Γ. Κατσάβαρος και οι πρώτοι συλληφθέντες μας περιγράφουν τι ακριβώς έγινε και τι θα ακολουθήσει με τις μηνύσεις τις δικές τους κατά της Προέδρου Β. Παντελίκιζη, του Αντιπροέδρου Κ. Μωρέ και του μέλους του ΔΣ από την πλειοψηφία Π. Αλαβέρα.

πηγή: aegeanews.gr

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Κω, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

» Η δημοτική αρχή στηρίζει τις προσπάθειες της διοίκησης του ΔΗΡΑΣ για να προστατευθεί η δημόσια περιουσία και να διασφαλιστεί η προοπτική και η βιωσιμότητα του μέσου.
Την εφαρμογή της νομιμότητας την εγγυώνται η Δικαιοσύνη και η Πολιτεία, ο Δήμος δεν δίνει εντολές στη Δικαιοσύνη και στην Αστυνομία για να ενεργήσουν και να κάνουν το καθήκον τους.

Υπάρχουν νόμοι.
Κανείς δεν μπορεί να καταλαμβάνει δημοτικούς χώρους και δημοτική περιουσία.
Ο νέος ΔΗΡΑΣ θα έχει ζωντάνια, νεανικό χρώμα, εξωστρέφεια.
Ο νέος ΔΗΡΑΣ δεν θα κοστίζει μισό εκατομμύριο ευρώ στο δημότη της Κω, θα έχει μειωμένα λειτουργικά έξοδα και κυρίως θα έχει οικονομική αυτοτέλεια και τα δικά του έσοδα. Θα είναι σε ένα μεγάλο βαθμό αυτοχρηματοδοτούμενος.
Τα οφειλόμενα στους πρώην εργαζομένους θα καταβληθούν μέχρι το τελευταίο ευρώ.
Ο ΔΗΡΑΣ θα εκπέμψει και πάλι σε νέες εγκαταστάσεις αφού το ΑΚΤΑΙΟΝ θα αξιοποιηθεί με ανοιχτό,διεθνή,πλειοδοτικό διαγωνισμό που θα αποφέρει πολύτιμα έσοδα στο Δήμο.
Με όρους και συνθήκες πλήρους διαφάνειας.
Προειδοποιούμε όσους διακινούν και δημοσιεύουν αθλιότητες ότι απέναντι σε αυτά τα φαινόμενα δεν θα υπάρξει ανοχή.
Σε σημερινή ανάρτηση σε τοπική ιστοσελίδα γίνονται άθλιοι υπαινιγμοί για διαμεσολαβητές με αρχικά και για δημιουργία καζίνο στο ΑΚΤΑΙΟΝ, που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.
Ελπίζουμε να υπάρξει άμεση αποκατάσταση της αλήθειας.»

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια