Συλλήψεις για ληστείες, ηχορύπανση και υπαίθριο εμπόριο στη Ρόδο


Σχηματισμός δικογραφίας για ληστεία στη Ρόδο    Στις 26-06-2015 από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο αγνώστων δραστών, οι οποίοι σύμφωνα με σχετική καταγγελία το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ακινητοποίησαν  75χρονης ημεδαπής τη στιγμή που εισέρχονταν στο σπίτι της στη πόλη της Ρόδου και τις αφαίρεσαν χρήματα και τραπεζικές κάρτες. Διενεργείται έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.
Συλλήψεις (2) ημεδαπών για ηχορύπανση από καταστήματα στη Ρόδο  Στις 26-06-2015 το βράδυ συνελήφθησαν στην πόλη της Ρόδου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου ένας 33χρονος ημεδαπός και ένας 30χρονος υπήκοος Αλβανίας γιατί λειτουργούσαν κατά περίπτωση καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.
Σύλληψη ημεδαπού για υπαίθριο εμπόριο στη Ρόδο          Στις 26-06-2015 το απόγευμα συνελήφθη στην Κάρπαθο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρπάθου ένας  25χρονος ημεδαπός γιατί ασκούσε υπαίθριο εμπόριο μαναβικής, χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.
Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα κλοπής στη Ρόδο   Στις 27-06-2015 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη επ’ αυτοφώρω 21χρονος ημεδαπός ο οποίος εντοπίστηκε από περιπολούντες  αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μέσα σε γραφείο επιχείρησης που είχε μόλις διαρρήξει με σκοπό την κλοπή.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble