Συλλήψεις στη Ρόδο – Ενημέρωση απο το αστυνομικό δελτίο


Σύλληψη διωκόμενου ημεδαπού στη Ρόδο
Την 30-06-2016 το πρωί συνελήφθη στη Ρόδο,  από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, 32χρονος ημεδαπός γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της κας Ανακρίτριας Ρόδου για συμμετοχή του ως μέλος, σε ομάδα που διέπραττε κλοπές.

Σύλληψη 2 ημεδαπών για παράνομη λειτουργία καταστημάτων στη Ρόδο 

Την 30-06-2016 το πρωί συνελήφθησαν στη Δημοτική Ενότητα Καλλιθέας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, δύο ημεδαποί ηλικίας 52 και 58 ετών γιατί λειτουργούσαν, κατά περίπτωση, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.
Σύλληψη ημεδαπού για ληστεία στη Ρόδο
Την 30-06-2016 το απόγευμα συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, 18χρονος ημεδαπός γιατί αφαίρεσε βίαια κόσμημα από 68χρονη ημεδαπή. Το κλεμμένο κόσμημα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στη δικαιούχο.

Σύλληψη 2 ημεδαπών για κλοπή στη Ρόδο
Την 30-06-2016 το πρωί συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, 14χρονος ημεδαπός γιατί το πρωί της ίδιας μέρας αφαίρεσε ηλεκτρονικές συσκευές από 19χρονο υπήκοο Ιταλίας, οι οποίες κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο δικαιούχο. Επίσης, συνελήφθη η μητέρα του 14χρονου για παραμέληση εποπτείας του ανήλικου.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια