Συλλήψεις και προσαγωγές σε Ρόδο και Κάρπαθο μέσα απο το αστυνομικό δελτίο


Σύλληψη διωκόμενου ημεδαπού στη Ρόδο 

Την 04-07-2016 το πρωί συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου,  28χρονος ημεδαπός γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της κας Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Ρόδου για διακεκριμένες κλοπές.
Σύλληψη  2 ημεδαπών για παραβίαση σφράγισης καταστημάτων στη Ρόδο

Την 04-07-2016 συνελήφθησαν στη Ρόδο στη Δημοτική Ενότητα Αρχαγγέλου της Ρόδου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου, δυο ημεδαποί ηλικίας 47 και 62 ετών  γιατί λειτουργούσαν, κατά περίπτωση, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος έχοντας παραβιάσει απόφαση σφράγισης αρμόδιας αρχής.

 

Σύλληψη (2) ημεδαπών για  παρεμπόριο στη Ρόδο 

Την 04-07-2016 το πρωί συνελήφθησαν στη Ρόδο,  από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, δύο ημεδαποί ηλικίας 45 και 76 ετών γιατί ασκούσαν στάσιμο υπαίθριο εμπόριο, χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής

 

Προσαγωγή 3 ατόμων για επαιτεία στη Ρόδο

Την 04-07-2016 το πρωί  εντοπίστηκαν στην Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας Ρόδου, δύο ημεδαποί ηλικίας 26 και 28 ετών και 52χρονος υπήκοος Αλβανίας να επαιτούν  και αφού προσήχθησαν, βεβαιώθηκαν σε βάρος τους αντίστοιχες πταισματικές παραβάσεις.
Σύλληψη ημεδαπού για κατάληψη αιγιαλού στην Κάρπαθο

Την 04-07-2016 το απόγευμα συνελήφθη στην Κάρπαθο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρπάθου, 54χρονος ημεδαπός γιατί είχε προβεί στην κατάληψη τμήματος παραλίας – αιγιαλού με ξαπλώστρες και ομπρέλες θαλάσσης, τις οποίες και ενοικίαζε σε λουόμενους χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.
Σύλληψη  αλλοδαπής για μασάζ στη Ρόδο 

Την 04-07-2016 το απόγευμα συνελήφθη σε παραλία στην Ιαλυσό της Ρόδου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού, 40χρονη υπήκοος Κίνας, γιατί παρείχε υπηρεσίες μασάζ (χειροπρακτικές μαλάξεις) έναντι αμοιβής σε λουόμενους χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.
Σύλληψη αλλοδαπού για οικοδομικές εργασίες στη Ρόδο 

Την 05-07-2016 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, 35χρονος υπήκοος Αλβανίας γιατί εκτελούσε παράνομες οικοδομικές εργασίες προκαλώντας ηχορύπανση.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια