Συλλήψεις για επαιτεία , άγρα πελατών και άλλες ειδήσεις απο το αστυνομικό δελτίο


Σύλληψη ημεδαπού για άγρα πελατών στη Ρόδο     

Την 06-05-2016 το μεσημέρι συνελήφθη στη Δημοτική Ενότητα Νότιας Ρόδου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Γενναδίου, 57χρονος ημεδαπός γατί παρενοχλούσε διερχόμενους πολίτες και τους προέτρεπε επιτακτικά να δεχτούν τις υπηρεσίες εστίασης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιοκτησίας του.


Σύλληψη ημεδαπού για παράνομη λειτουργία   καταστήματος στη Ρόδο       

Την 07-05-2016 το πρωί συνελήφθη στη Δημοτική Ενότητα Αφάντου, Ρόδου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Αφάντου, 68χρονος ημεδαπός, γιατί λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος έχοντας παραβιάσει τη σφράγιση του από αρμόδια αρχής.


Προσαγωγή αλλοδαπού για επαιτεία στη Ρόδο       

Την  07-05-2016 το πρωί  εντοπίστηκε στη Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου από περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας Ρόδου 27χρονος υπήκοος Μπαγκλαντές να επαιτεί και αφού προσήχθη, βεβαιώθηκε σε βάρος του πταισματική παράβαση.


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Ρόδο       

Ανακοινώνεται ότι λόγω εκτέλεσης έργων οδοποιίας στην περιοχή της Κρεμαστής Ρόδου, το χρονικό διάσημα από 08.30’ ώρα της 09.05.2016 έως 20.00’ ώρα της 11.05.2016 δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Ικάρων, από τη συμβολή της με την οδό Παπαγιάννη έως τη συμβολή της με την οδό Αγροτών. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από παρακείμενες οδούς.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια