Συλλυπητήρια δήλωση του Δημάρχου


Τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του πρώην βουλευτή και δικηγόρου Τάσου Καραμάριου, εξέφρασε με δήλωσή του ο δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος σημειώνοντας ότι ο εκλιπών «διέπρεψε και αγωνίστηκε αφήνοντας έντονο αποτύπωμα, ως άνθρωπος, ως δικηγόρος και βουλευτής».
Η δήλωση του κ. Χατζηδιάκου έχει ως εξής:
«Έφυγε από την ζωή ένας μεγάλος άνθρωπος, εξαίρετος νομικός και οραματιστής Πολιτικός, ο οποίος συνέβαλε αποφασιστικά στην διαμόρφωση του όλου Δωδεκανησιακού Οικοδομήματος, υπό όρους Δημοκρατίας και Κοινωνικής Δικαιοσύνης.
Ο Τάσος Καραμάριος υπηρέτησε σ’ όλη του την ζωή, αρχές και αξίες με ήθος, φρόνηση και συνέπεια. Αξιοπρεπής, ουσιαστικός, ανιδιοτελής, έντιμος διακριτικός, ο Τάσος Καραμάριος θα μείνει στη μνήμη όλων μας.
Είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί του επί σειρά ετών στους «στίβους» της ζωής του και να εκτιμήσω τις αρετές του. ‘Oλοι μας ξεχωριστά, του οφείλουμε πολλά.
Η Ρόδος θα του αναγνωρίζει στο διηνεκές ως ελάχιστο φόρο τιμής- την καθοριστική σύμπραξή του στην ανάπτυξη των νησιών μας, της χώρας μας.
Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της ροδίτικης γης που θα τον σκεπάσει».

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια