Σε πλήρη δράση η ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ


  • Μια ιδιαίτερη συναυλία έζησε στις 6 Σεπτεμβρίου 2015 το πολυπληθές ακροατήριο στο χωριό Απόλλωνα. Ήταν η συναυλία με τίτλο: «Αφιέρωμα στην ελληνική μουσική», με τη ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ υπό τη διεύθυνση του Γιώργου Σακελλαρίδη.

 Τη συναυλία οργάνωσαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Απολλώνων Ρόδου «Νέοι Ορίζοντες» και ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού- Αθλητισμού Ρόδου.

  Εκτός από την Πειραματική Χορωδία Δήμου Ροδίων που χειροκροτήθηκε θερμότατα, εξαιρετική ήταν η παρουσία του πιανίστα Δημάτρη Ιωσήφ και των σολιστών τραγουδιού: Ελευθερίας Ζαράκη και Λεωνίδα Σακελλαρίδη.

  • Η επόμενη συναυλία της Πειραματικής Χορωδίας Δήμου Ρόδου θα δοθεί το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015 στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης μας και έχει τον τίτλο: «Τρεις γενιές ένα τραγούδι».

  Πρόκειται για  συνάντηση Χορωδιών στην όποια θα πάρουν μέρος τρεις  διαφορετικές γενιές χορωδών.

  Η Παιδική Χορωδία Δήμου Ρόδου, η Πειραματική Χορωδία Δήμου Ρόδου (υπό τη διεύθυνση του Γιώργου Σακελλαρίδη) και η Χορωδία των ΚΑΠΗ Δήμου Ρόδου, υπό τη διεύθυνση της κυρίας Φλώρας Πελεκάνου.   

  • Τέλος ανακοινώνεται, ότι από τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου  και κάθε Δευτέρα (8μμ με 8.45μμ) θα λειτουργεί το τμήμα υποδοχής και προετοιμασίας για όσους ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη της Πειραματικής Χορωδίας Δήμου Ρόδου.

  Πληροφορίες στο τηλέφωνο του διευθυντή της Χορωδίας, 697 6968055.      

 

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

12 Shares
Share12
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble