Επίσκεψη του βουλευτή Δωδεκανήσου Νεκτάριου Σαντορινιού στον Αρχάγγελο Ρόδου


«Επίσκεψη του βουλευτή Δωδεκανήσου Νεκτάριου Σαντορινιού στον Αρχάγγελο Ρόδου και συνάντηση με τοπικούς φορείς».

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου Νεκτάριος Σαντορινιός, επισκέφθηκε το απόγευμα της Τρίτης (4/8/15) τον Αρχάγγελο – Ρόδου. Αρχικά επισκέφθηκε το κτίριο της Δημοτικής Κοινότητας Αρχαγγέλου όπου είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο κ. Αργυρού Αργυρό και μέλη του Συμβουλίου. Στην συνάντηση επισημάνθηκαν τα κυριότερα προβλήματα της περιοχής, μεταξύ αυτών η ανάγκη για την ολοκλήρωση του δικτύου αποχέτευσης Αρχαγγέλου – Βόδι, η ενίσχυση της αστυνόμευσης της περιοχής, η στελεχιακή ενδυνάμωση του Κέντρου Υγείας Αρχαγγέλου, η λειτουργία του ΕΚΑΒ της ευρύτερης περιοχής και η λειτουργία του παραρτήματος ΙΚΑ Αρχαγγέλου με περισσότερες αρμοδιότητες. Συζητήθηκαν και περιγράφηκαν οι ενέργειες που θα αναληφθούν από τον Νεκτάριο Σαντορινιό για την προώθηση των παραπάνω αιτημάτων και για την εξεύρεση λύσεων.
Στη συνέχεια ο Νεκτάριος Σαντορινιός είχε συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρχαγγέλου «Ο Αίθωνας». Τα μέλη του Συμβουλίου ενημέρωσαν για τις προγραμματισμένες δράσεις τους, μεταξύ των οποίων και το πολυήμερο αφιέρωμα στα εννενηνταχρονα του Μίκη Θεοδωράκη το οποίο θα πραγματοποιηθεί τέλος Αυγούστου. Επίσης συζητήθηκε και η ανάγκη για την κατασκευή στην περιοχή ενός χώρου πραγματοποιήσης εκδηλώσεων καθώς και η ανάγκη χρηματοδότησης των Πολιτιστικών Συλλόγων από την τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και από την κεντρική διοίκηση. Ο Νεκτάριος Σαντορινιός τόνισε ότι θα είναι αρωγός από τη μεριά του στο έργο του Συλλόγου.
Τέλος ο βουλευτής περιοδευσε στο κέντρο του Αρχαγγέλου, όπου συνομίλησε με πολύ κόσμο και συζήτησε για τα προβλήματα της περιοχής αλλά και για την τρέχουσα πολιτική εικαιρότητα.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble