Οι Ρουμελιώτες της Ρόδου συγκεντρώνουν τρόφιμα για πολύτεκνες οικογένειες


Αγαπητοί συμπατριώτες, συμπατριώτισσες, φίλοι και φίλες του συλλόγου μας,

Οι δύσκολες οικονομικά και κοινωνικά μέρες που διανύουμε, καθιστούν την ανάγκη για κοινωνική αλληλεγγύη, συνοχή και υποστήριξη ολοένα και περισσότερο επιτακτική.

Στο πλαίσιο αυτό και εν όψει των εορτών του Πάσχα, ο Σύλλογος Ρουμελιωτών Ρόδου, αποφάσισε τη συγκέντρωση και διανομή τροφίμων σε πολύτεκνες οικογένειες συμπολιτών μας, που αντιμετωπίζουν έντονο οικονομικό πρόβλημα και αδυνατούν να αντεπεξέλθουν ακόμη και σε στοιχειώδεις ανάγκες τους. Οι ωφελούμενες οικογένειες θα υποδειχθούν από την Ένωση Πολυτέκνων με την οποία ήδη έχουμε έρθει σε επικοινωνία.

Προσδοκώντας στη θετική σας ανταπόκριση για στήριξη και κοινωνική αλληλεγγύη στο πλαίσιο των αναγκών της τοπικής κοινωνίας και των συνανθρώπων μας, ζητάμε για άλλη μια φορά και τη δική σας συμβολή στο τόσο σημαντικό, αλλά παράλληλα πιο δύσκολο από ποτέ στόχο μας.

Η δική σας στήριξη θα μπορούσε πρακτικά να μεταφραστεί σε προσφορές τυποποιημένων τροφίμων μακράς διαρκείας ή ειδών πρώτης ανάγκης. Βεβαίως οποιαδήποτε άλλη προσφορά είναι ευπρόσδεκτη με μεγάλη ευγνωμοσύνη.

Η συλλογή των τροφίμων θα πραγματοποιείται από 10.00 έως 14.00 το Σάββατο 09 Απριλίου 2016 και το Σάββατο 16 Απριλίου 2016 , στον πεζόδρομο Ν. Πλαστήρα παραπλεύρως του ΑΚΤΑΙΟΝ και της τράπεζας Ελλάδος.

Σας εκφράζουμε εκ των προτέρων τις θερμές μας ευχαριστίες.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble