Προσοχή ! Εργασίες ασφαλτόστρωσης στη Ρόδου – Καλλιθέας


Σας γνωρίζουμε ότι στην επαρχιακή οδό Ρόδου – Καλλιθέας, από το ύψος σουπερμαρκετ Carefour τμηματικά έως το σούπερμαρκετ Βασιλόπουλος την Δευτέρα 11/07/2016 καθώς και την Τετάρτη 13/07/2016 στο ύψος του Ξενοδοχείου Kresten και ώρα από 7:00 π.μ. έως 18:00μ.μ. θα εκτελούνται εργασίες ασφαλτόστρωσης στα πλαίσια της υλοποίησης των εργασιών του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Επαρχιακής οδού ΡΟΔΟΥ – ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ».

Για τα παραπάνω χρονικά διαστήματα η κυκλοφορία θα διεξάγεται εναλλάξ στο τμήμα εκτέλεσης των εργασιών.

Σας ενημερώνουμε επίσης, ότι για το παραπάνω χρονικό διάστημα, στο οποίο θα εκτελούνται οι εργασίες οδοποιίας δεν θα επιτρέπεται η στάθμευση οποιουδήποτε οχήματος.

Παρακαλούνται οι κάτοικοι και οι διερχόμενοι (πεζοί ή με οχήματα) από την περιοχή εκτέλεσης των εργασιών να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους.

Επίσης οι διερχόμενοι οδηγοί οφείλουν να επιδεικνύουν την πρέπουσα προσοχή και να υπακούουν στις σηματοδοτήσεις, καθώς και στις υποδείξεις της Τροχαίας και του προσωπικού ασφαλείας.

Πιθανές αλλαγές στις παραπάνω ισχύουσες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ανακοινωθούν εγκαίρως από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας και ευελπιστούμε στην συμπαράσταση όλων για την ομαλή και γρήγορη ολοκλήρωση των εργασιών.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια