Η Ρόδος έχει πια επίσημα τα δικά της παραμύθια !


Η Ρόδος έχει πια επίσημα τα δικά της παραμύθια!

Οι εκδόσεις Μαριου Βερεττα παρουσίασαν στο κατάμεστο από κόσμο MIckelo την συλλογική προσπάθεια 14 παραμυθάδων σε εικονογραφηση των μικρών παιδιών από τον σύλλογο ΜΑΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ.

Η ιδέα όπως ειπώθηκε ξεκίνησε από την Αναστασία Κορινθίου και οι φίλοι της Αλιέ Πεμπέ , Εμμανουέλα Αραμπατζή , Χάρις Κόντου,Κατερίνα Μαλτέζου,Μάιρη Γκαζιάνη,Βιβή Κατσιώλη,Κατερίνα Σταματελοπούλου,Ανθούλα Δόση , Βάσω Κυριακιούλα ,Αυγή Παπα , Πάνος Ρουμελιώτης, Τασούλα Παπασταματίου,και Αννα Τσιαλτα την ακολούθησαν!

Το αποτέλεσμα από ότι είπε η γνωστή συγγραφέας Ρένα Ρώσση Ζαιρη που τους προλόγισε είναι εξαιρετικό<<σαν ψυχές που σμίγουν μαζί και γίνονται παραμύθι αγάπης,ζωγραφιά μικρού παιδιού>>.Το βιβλίο αποτελεί ένα δώρο για το νησί μας αφού στην εκδήλωση ο κόσμος <<ψήφισε>>σε ποιο ίδρυμα θέλει να πανε τα έσοδα των παραμυθάδων και των μικρών εικονογράφων.

Η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί στην μεγάλη γιορτή που ετοιμάζεται και για τη επίσημη παρουσίαση των τραγουδιών που δημιουργήθηκαν με αφορμή τα παραμύθια από τον γνωστό τραγουδιστή Βαλάντη.Την όλη εκδήλωση στήριξε και επιμελήθηκε ο όμιλος Colorado.

To βιβλίο διατίθεται στα βιβλιοπωλεία ΛΟΓΟΠΑΙΓΝΙΟ και ΔΕΝΤΡΟ>

 

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble