Μαγεύει η Ρόδος τους Κινέζους


Ο εκθεσιακός χώρος που έχει διατεθεί δωρεάν στην Ρόδο στο Διεθνές Φόρουμ για τον Τουρισμό έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον όλων των συνέδρων και ήδη από την πρώτη ημέρα του συνεδρίου όλα τα λευκώματα της Ρόδου, τα οποία ήταν μεταφρασμένα και στα Κινέζικα, καθώς και τα παραδοσιακά μελεκούνια, προσφορά της Μελισσοκομικής Δωδεκανήσου, έχουν γίνει ανάρπαστα.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, ο Δήμαρχος Ρόδου, κ. Φώτης Χατζηδιάκος πραγματοποίησε σειρά επαφών με ομόλογους του από το εξωτερικό, με εκπροσώπους Διεθνών Οργανισμών, καθώς και με Κινέζους επιτελείς με τους οποίους αντάλλαξε απόψεις και συζήτησε τρόπους ενίσχυσης της συνεργασίας και της περαιτέρω προώθησης της Ρόδου στην Κίνα.

Στα συγκριτικά πλεονεκτήματα και στις δυνατότητες της Ρόδου ως τουριστικού προορισμού, αναφέρθηκε και ο κ. Γιώργος Δρακόπουλος, ο οποίος, ως συνεργάτης του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (UNWTO) και του ΠΡΟΤΟΥΡ στην εισήγηση του έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τουριστική ανάπτυξη της Ρόδου αναλύοντας εκτεταμένα το τουριστικό μοντέλο του νησιού, υπογραμμίζοντας την σπουδαιότητα του ανθρώπινου παράγοντα και τονίζοντας την φιλικότητα των κατοίκων της Ρόδου προς τον επισκέπτη.

Οι εργασίες του Συνεδρίου θα συνεχιστούν αύριο Τετάρτη και θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη.

20160524_Δήμαρχος - Κίνα 2 20160524_Δήμαρχος - Κίνα 1

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble