Η Ρόδος στους ασφαλέστερους προορισμούς για τους Ισραηλινούς το 2016


Η Ρόδος συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού του Ισραήλ που λαμβάνει χώρα στις 9 και 10 Φεβρουαρίου στο Τελ Αβίβ.

Στην Έκθεση παρίσταται επικεφαλής αντιπροσωπείας επαγγελματικών φορέων η αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Μαρίζα Χατζηλαζάρου, η οποία συναντήθηκε με την υπουργό Τουρισμού του Ισραήλ κ. Yariv Levin και κορυφαίους εκπροσώπους της τουριστικής βιομηχανίας του τόπου.

Η Έκθεση IMTM, είναι το μεγαλύτερο τουριστικό σαλόνι του Ισραήλ και φιλοξενεί επαγγελματίες από την παγκόσμια και τοπική βιομηχανία που συγκεντρώνονται για να δικτυωθούν και να εκθέσουν τα προϊόντα τους.

Σύμφωνα με δηλώσεις της αντιδημάρχου Τουρισμού «η Ρόδος είναι ο αγαπημένος προορισμός των Ισραηλινών» με δεδομένο ότι το 2015 επισκέφτηκαν το νησί 102.705 τουρίστες γεγονός που κατατάσσει το Ισραήλ στην 5η θέση της γενικής κατάταξης μετά την Αγγλία, Γερμανία, Σουηδία και Ρωσία.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που προκύπτουν για το 2016 η Ρόδος είναι ο μεγαλύτερος πόλος έλξης αυτή τη στιγμή για τους Ισραηλινούς τουρίστες ως ο πλέον ασφαλής τουριστικός προορισμός σε ολόκληρη την περιοχή γεγονός που αναμένεται να αυξήσει σημαντικά τον αριθμό των επισκεπτών της φέτος.

TornosNews.gr

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια