Ρόδος : 243 αθλητές πήραν μέρος στο » Περιφερειακό Τουρνουά Τένις ΑΙΓΑΙΟΥ «


Επιτυχία είναι η μόνη λέξη που μπορεί να περιγράψει την διοργάνωση » Περιφερειακό Τουρνουα Τένις ΑΙΓΑΙΟΥ «.
Και πως θα μπορούσε να είναι διαφορετικά όταν 243 αθλητές απο το Ροδιακό Όμιλο Αντισφαίρισης, τον Όμιλο Αντισφαίρισης Πεταλούδων, την Ροδιακή Ακαδημία Αντισφαίρισης, τον Όμιλο Αντισφαίρισης Αγίου Σουλά, τις ακαδημίες τένις των Κυρίων Μπότση Μιχαήλ και Μάγου Νικόλαου αλλά και απο τον Όμιλο Αντισφαίρισης Κω και τον Όμιλο Αντισφαίρισης Καλύμνου Απόλλων, πλημμύρισαν τα γήπεδα του ΡΟΑ σε Ελλη και Καρακόνερο.
Ιδιαίτερα καλό κλίμα απο όλους τους αθλητές που βοηθήθηκε απο τις αυστηρές διαιτησίες και την εφαρμογή των κανονισμών εντός και εκτός γηπέδων όπως άλλωστε αξίζει στο άθλημα του τέννις .
Η προσθήκη φέτος στο τουρνουά των αγώνων διπλών με σύσταση ομάδων κατόπιν κληρώσεως ανάμεσα σε παιδιά διαφορετικών ομίλων βοήθησε στην ολοκλήρωση του σκοπού του αθλητισμού να δημιουργήσει φιλίες και ευγενή αμιλα στους νέους .
Σημαντική επίσης η εναρμόνιση με τις οδηγίες της διεθνούς ομοσπονδίας τένις που προβλέπει στις κατηγορίες αγόρια κορίτσια κάτω των 8 ετών οι αγώνες να είναι σε ομίλους ώστε καθε παιδί να κάνει τουλάχιστον 3 αγώνες και στη συνέχεια μια γιορτή για τα παιδιά με ομαδικούς αγώνες χωρίς νικητές και ηττημένους .
Η διασπορά των διακριθέντων σε πολλούς ομίλους αλλα και σε όλα τα νησιά μας αποδεικνύει πως η άνθηση του αθλήματος στην περιοχή μας είναι καθολική και πως σύντομα οι πανελλήνιες διακρίσεις θα γίνουν  συχνότερες .

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble