Δέκα ακόμα μετάλλια στον Ροδήλιο


Οι αθλητές του Ροδήλιου για μια ακόμη φορά κυριάρχησαν στο τοπικό πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας (Μ.Τ.Β.) που διοργάνωσε η Τ.Ε.Δ. στην περιοχή του Αγίου Σίλα.

Ιδιαίτερη ικανοποίηση σε όλο το Δ.Σ του Συλλόγου, καθώς και στους γονείς και συνοδούς των αθλητών, που  οι αθλητές του Ροδήλιου συνεχίζουν να μας κάνουν υπερήφανους και ενισχύουν όλο και περισσότερο τη θέση τους   στον αθλητικό χάρτη. 10 Μετάλλια ήρθαν να προστεθούν στον κατάλογο της μακρόχρονης και επιτυχημένης ιστορίας του Ροδήλιου.
Οι εξαιρετικές επιδόσεις, είναι το αποτέλεσμα μιας μεγάλης προσπάθειας. Αντανακλούν στη σκληρή δουλειά των αθλητών, αλλά και των  προπονητών.
Ευχόμαστε η πορεία σας να συνεχίσει να είναι ανοδική. Να αποτελεί πρότυπο και ασφαλή διέξοδο ώστε και άλλοι νέοι να στραφούν προς μια κατεύθυνση ικανή να τους δώσει νέους στόχους, συνδεδεμένους με την σωματική και ψυχική υγεία, τη συμμετοχή και τη συλλογική δραστηριότητα.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές του Ροδήλιου αγωνιστήκαν και στους προπονητές κ.κ. Πανταζή Κωνσταντίνο, Μαστορίδη Ιωάννη και Πατάπη Δήμητρα.
Εν αναμονή τον επισήμων αποτελεσμάτων από τον διοργανωτή, πρέπει να υπάρξει αναβάθμιση των αγώνων του τοπικού πρωταθλήματος, μια και η διοργάνωση, ήταν φτωχή από κάθε άποψη, για ακόμη μια φορά.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble