Συνέλευση της Δημοτικής Παράταξης ΡΟ.ΔΗ για την δημιουργία ομάδων εργασιών απέναντι στην κρίση


Είναι γνωστό σε όλους ότι η χώρα μας βιώνει πολύ δύσκολες καταστάσεις που μόνο με τα χρόνια του τέλους του Β! Παγκοσμίου πολέμου μπορούν να συγκριθούν.

Η αγωνία και ο προβληματισμός είναι διάχυτα στην κοινωνία και σε συνδυασμό με την οικονομική ύφεση, την ανεργία και την αύξηση του κόστους ζωής δημιουργούν ένα ασφυκτικό περιβάλλον ιδιαίτερα στους νέους ανθρώπους .

Όλα τα παραπάνω αγωνίες, προβληματισμοί, οικονομική ύφεση, ανεργία και κόστος επιβίωσης (όχι ζωής) υφίστανται και στη Ρόδο και είναι προβλήματα που μεταφέρονται και στο Δήμο της Ρόδου.

Μπροστά σ’ αυτή την κατάσταση κανείς δεν μπορεί να μένει απαθής. Είναι χρέος και ευθύνη όλων μας να συνεισφέρουμε με όποιο τρόπο ο καθένας μας μπορεί στο να ξεπερασθεί αυτή η κακή κατάσταση και να επανέλθει η χώρα και κατ’ επέκταση και ο Δήμος μας σε καλύτερες ημέρες αφήνοντας πίσω μας τον εφιάλτη που ζούμε σήμερα.

Με τις σκέψεις αυτές η Δημοτική μας παράταξη ΡΟΔΙΑΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ (ΡΟ.ΔΗ.) προχωρά σε μια Γενική Συνέλευση των μελών και φίλων της προκειμένου να συγκροτήσει ομάδες εργασίας οι οποίες θα επεξεργάζονται θέσεις και προτάσεις προς το Δημοτικό Συμβούλιο οι οποίες θα έχουν στόχο και σκοπό να βοηθήσουν τη Δημοτική Αρχή να ανταποκριθεί στις ανάγκες των καιρών.

Η γενική μας Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Πέμπτη 21/05/2015 και ώρα 19,00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου ΠΛΑΖΑ. Κατά την συνάντηση αυτή θα ψηφισθεί και το καταστατικό της παράταξής μας, θα εκλεγεί ο Πρόεδρός της και ο Συντονιστής του έργου που θα υλοποιούν οι επιτροπές παρακολούθησης του έργου της Δημοτικής Αρχής αλλά και της κατάθεσης προτάσεων και λύσεων σε προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος μας

Για το λόγο αυτό πέραν των μελών καλούμε και τους φίλους της παράταξης που έχουν τη δυνατότητα να βοηθήσουν με τις προτάσεις τους να συμμετάσχουν στη συνάντηση της Πέμπτης .

Χατζής Ν. Χατζηευθυμίου
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΡΟ.ΔΗ.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble