Κοπή βασιλόπιτας και βραβεύσεις αθλητών απο τον ΡΟΑ


Το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016 στις 17.00 πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση Της κοπής της βασιλόπιτας του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης.

Στο Καρακόνερο σε μια πολυ φιλική ατμόσφαιρα μεγάλοι και μικροί μέλη και αθλητές του ομίλου αλλά και πολίτες αυτής της χώρας με τα συσσωρευμένα προβλήματα έδωσαν το παρόν σε μια εκδήλωση που πραγματικά ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.
Οι φωτογραφίες των δράσεων του έτους που εμφανίζονταν στον προτζέκτορα θύμιζαν σε όλους πως η χρονιά που πέρασε ήταν τόσο πλούσια σε διοργανώσεις που δύσκολα θα μπορούσε το 2016 να την ξεπεράσει .
Μέσα σε ένα χρόνο πραγματοποιήθηκε το Eurotennis πανευρωπαϊκό πρωταθλημα των κεντρικών τραπεζών της ευρωζώνης ,το περιφερειακό πρωτάθλημα Νοτίου Αιγαίου ,τουρνουά του ΤΕΕ Δωδεκανήσου , τουρνουά Νομικών Ρόδου ,junior τουρνουά ,Rodos  Masters junior , φιλανθρωπικό τουρνουά ,τουρνουά Πεζώνη ,τουρνουά ενηλίκων τμημάτων αρχαρίων ,ανδρών γυναικών κατηγοριών Α,Β,Γ μονά και διπλά.
Η είδηση πως ο πρόεδρος της ομοσπονδίας του τένις κύριος Σπύρος Ζανιάς δεσμεύτηκε στον πρόεδρο του ΡΟΑ κύριο Μιχάλη Πανάγο πως τον επόμενο μήνα θα έρθει στο νησί μας με σκοπό την συζήτηση για την ανάθεση διοργανώσεων εθνικού και διεθνούς επιπέδου δίνει πολλές ελπίδες για μια χρονιά ακόμα πιο πλούσια σε έργο απο το 2015.
Τέλος το φλουρί της πίτας κατέληξε στην αθλήτρια του ομίλου Θεανώ Λουιζίδη.
Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους απο πλευράς πολιτείας οι κύριοι , Ανανίας Άγγελος απο την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου,όπου βράβευσε και τους φιναλίστ του διπλού ανδρών Παπαστεργή Στέργου και Παρίση Αναστάση ,ο πρόεδρος του Δοπαρ Κύριος Σέργιος Αϊβάζης που έκανε την απονομή του επάθλου της πρώτης θέσης στους Χατζημιχάλη Σταύρο και Φώτη Αναστασιάδη ,καθως επίσης οι κύριοι Γιανικουρής Αντώνης και Στέφανος Δράκος ολοι φίλοι του τένις άνθρωποι με όραμα και όρεξη για προσφορά .

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια