Στη Ρόδο η Ρωσική Regata «Partisan»


Στη Ρόδο θα πραγματοποιηθεί από το Μ. Σάββατο μέχρι και την Τετάρτη, 6 Μαϊου η Ρωσική Regata «Partisan» που γινόταν στην Τουρκία, με τη συμμετοχή εννέα ιστιοπλοϊκών και δύο βοηθητικών σκαφών.

Η συμφωνία που οριστικοποιήθηκε μετά την απόφαση των Ρώσων Ιστιοπλόων να αφήσουν την Τουρκία με δεδομένα τα προβλήματα στην περιοχή, έκλεισε το προηγούμενο διάστημα με την υποστήριξη του Λιμενικού Ταμείου, και υποστηρίζεται τεχνικά από τον ΑΣΙΑΡΘ και το ναυτικό πρακτορείο «Roditis yachting».

Ο κ. Χατζηδιάκος στη συνάντηση που είχε με την εκπρόσωπο της Ρωσικής Regata Alexandra Levinson, δήλωσε ότι ανοίγει ο δρόμος για την προσέλκυση κι άλλων ιστιοπλόων που θα αγωνίζονται στα νερά της Ρόδου και θα προβάλλουν το νησί διεθνώς.

Αξίζει να τονιστεί ότι παρουσία της αντιδημάρχου Τουρισμού Μαρίζας Χατζηλαζάρου και του γενικού γραμματέα του ΑΣΙΑΡΘ Αντώνη Βογιατζή συμφωνήθηκε η Regata να πραγματοποιηθεί ξανά τον Σεπτέμβριο ενώ παιδική Regata θα πραγματοποιηθεί και κατά τους χειμερινούς μήνες στη Ρόδο. Την ίδια περίοδο θα έρθουν στο νησί και Ολυμπιονίκες Ιστιοπλόοι που επιλέγουν τη Ρόδο ως ασφαλή προορισμό για την προετοιμασία τους.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν το Μ. Σάββατο από τον κόλπο της Ιξιάς, τις επόμενες μέρες θα αγωνιστούν στη Σύμη και θα συνεχιστούν στη Ρόδο. Η απονομή των κυπέλλων θα γίνει τη Τετάρτη του Πάσχα.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια