Η Ρόδος υποδέχθηκε τις πρώτες πτήσεις Charter


Στο πλαίσιο της έναρξης της τουριστικής περιόδου για το έτος 2016, η Διεύθυνση Τουρισμού του δήμου Ρόδου, σε συνεργασία με τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρόδου (Δ.Ο.Π.Α.Ρ.) και το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, διοργάνωσαν υποδοχή για τους επιβάτες των πτήσεων charter που αφίχθηκαν στο διεθνή αερολιμένα «Διαγόρας» της Ρόδου, την Τρίτη 22 Μαρτίου 2016. Τα αεροπλάνα των εταιριών Nordic και Ural μετέφεραν συνολικά 386 επιβάτες από τη Μόσχα.

Τα στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού του δήμου Ρόδου μοίρασαν στους επισκέπτες το έντυπο υλικό του δήμου Ρόδου και ως δώρα δύο συσκευασίες που περιείχαν ρίγανη και τσάι του βουνού, προσφορά του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου. Οι πρώτοι από αέρος επισκέπτες του νησιού έδειχναν χαρούμενοι με την υποδοχή που τους επιφυλάχθηκε. Μάλιστα, συμμετείχαν ενεργά στο κλίμα που διαμορφώθηκε μέσα στην αίθουσα αφίξεων από τους διοργανωτές, τους οποίους και ευχαρίστησαν θερμά.

Η αντιδήμαρχος Τουρισμού, Διεθνών Σχέσεων και Απόδημων Ροδίων Μαρίζα Χατζηλαζάρου, απο την πλευρά της, τόνισε: «Από τη συμμετοχή μου σε εκθέσεις του εξωτερικού διαπίστωσα ότι τα μηνύματα για το Ροδιακό τουρισμό είναι ενθαρρυντικά και διαφαίνεται ότι το 2016 θα αποτελέσει μία χρονιά ακόμη καλύτερη από το 2015. Τους χειμερινούς μήνες καταβλήθηκε από τη Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου μία δυναμική και στοχευμένη προσπάθεια για την προβολή, την προώθηση και τη στήριξη του νησιού μας. Η Ρόδος είναι ένας δημοφιλής και ελκυστικός παγκόσμιος τουριστικός προορισμός που ενισχύει τη διεθνή της απήχηση και συνεχίζει να καταγράφει νέες υψηλές επιδόσεις. Εύχομαι σε όλους μία καλή τουριστική περίοδο για το 2016».

Ο αντιπρόεδρος της Δ.Ε.Τ.Α.Π. και μέλος του Τουριστικού Τμήματος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου Σάββας Παγωνάκης, ανέφερε: «Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου στηρίζει δυναμικά τις δράσεις της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου γιατί θεωρούμε ότι η συνεργασία μεταξύ των τοπικών φορέων ενισχύει σημαντικά το τουριστικό προϊόν του νησιού. Οι Ρώσοι αποτελούν μία σημαντική τουριστική αγορά για τη Ρόδο η οποία τείνει να εδραιωθεί όπως έχει συμβεί με άλλες αγορές από τη Βόρεια και την Κεντρική Ευρώπη. Τα μέλη του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν υπό τις παρούσες οικονομικές συνθήκες, πρόθυμα στηρίζουν προωθητικές δράσεις που μόνο καλό κάνουν στο τουρισμό του νησιού και είναι ανταποδοτικές για την τοπική οικονομία»

IMG_0083 IMG_0060 IMG_0056 IMG_0055 IMG_0054 IMG_0047 IMG_0043 IMG_0041 IMG_0039 IMG_0024 IMG_0021 IMG_0015

 

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια