Προσοχή ! Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο οδικό δίκτυο της Ρόδου κατά τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου


Ανακοινώνεται ότι, λόγω πραγματοποίησης εκδηλώσεων-παρελάσεων κατά τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου, εκτός των μέτρων διευκόλυνσης της κυκλοφορίας που θα ληφθούν σε γενικότερο επίπεδο θα ισχύσουν πρόσθετες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο οδικό δίκτυο της Ρόδου.

Ειδικότερα, την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016:

Α)      Στην πόλη της Ρόδου, κατά το χρονικό διάστημα από 08.00’ έως 13.00’ ώρα δεν θα επιτρέπεται η στάθμευση των οχημάτων στην πλατεία Ελευθερίας και επί της οδού 7ης  Μαρτίου από την πλατεία Σύμης έως τη συμβολή της με τη Γ. Παπανικολάου.

Επίσης, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα δε θα επιτρέπεται η κυκλοφορία των οχημάτων στα τμήματα των ακόλουθων οδών:

•       Επί της 7ης Μαρτίου, από την πλατεία Σύμης έως τη συμβολή της με τη Γ. Παπανικολάου
•       Επί της Γ. Παπανικολάου, από την Αμερικής έως τη συμβολή της με την 7ης Μαρτίου
•       Επί της πλατείας Ελευθερίας
•       Επί της Ιερού Λόχου, από την Αμερικής έως τη συμβολή της με την 7ης Μαρτίου
•       Επί της Αλ. Παπάγου, από την Γ. Αβέρωφ έως τη συμβολή της με την 7ης Μαρτίου
•       Επί της Εθελοντών Δωδεκανησίων, από την 25ης Μαρτίου έως τη συμβολή της με Ιερού Λόχου

Β)      Στο Παραδείσι, κατά το χρονικό διάστημα από 09.30’ έως 11.00’ ώρα δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία των οχημάτων επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας και συγκεκριμένα στη συμβολή της με την περιφερειακή Αεροδρομίου, από την είσοδο έως και την έξοδο του Δημοτικού Διαμερίσματος Παραδεισίου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της περιφερειακής οδού Αεροδρομίου.

Γ)      Στην Κρεμαστή, κατά το χρονικό διάστημα από 10.00’ έως την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία των οχημάτων επί της Λεωφόρου Ελευθερίας και συγκεκριμένα από τον Ιερό Ναό της Κοίμησης Θεοτόκου έως τη γέφυρα Κρεμαστής.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της επαρχιακής οδού Κρεμαστής – Μαριτσών και τη συμβολή της προς τον Αερολιμένα Ρόδου.

Για την ανεμπόδιστη διεξαγωγή των εκδηλώσεων, τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας και την ασφαλέστερη κίνηση οχημάτων και πεζών, παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια