Προσφορές προϊόντων απο συλλόγους και επιχειρηματίες της Ρόδου για άπορους πολίτες


Μεγάλη ανταπόκριση σε αίτημα του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου , επέδειξε, η Ένωση Εμπόρων Λαχαναγοράς , ο Σύλλογος Παραδοσιακών Κρεοπωλών καθώς και το Σωματείο Λαϊκών Αγορών Ρόδου, οι οποίοι παρέδωσαν οπωρο-λαχανικά και κρέας , για το πρόγραμμα σίτισης των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας.

Επίσης το εργοστάσιο Απλώς Ρόδου και ο κ. Σκουμπουρδής Εμμανουήλ ,προσέφεραν γιαούρτια και λάδι αντίστοιχα , αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά πως υπάρχει έντονο το αίσθημα της αλληλεγγύης , απέναντι στον συνάνθρωπό μας που υποφέρει.

Η υλοποίηση της παράδοσης αυτής , προσφέρει σε δεκάδες οικογένειες την ευκαιρία να ζήσουν αξιοπρεπώς, στα μέλη των Συλλόγων καθώς και στους ιδιώτες , την ικανοποίηση της προσφοράς.

Τα παραπάνω είδη παραδόθηκαν στην Διευθύντρια του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας κ. Δέσποινα Πάττα , η οποία τους ευχαρίστησε για τη σημαντική τους πράξη .

Η Αντιδήμαρχος κ. Άννα Ζωάννου, ο Πρόεδρος κ. Σωτήρης Πετράκης καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου, εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες και εύχονται σε όλους υγεία , επαγγελματική επιτυχία και η πράξη τους να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και άλλων φορέων .

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια