Προσφορά τροφίμων απο τον Σύλλογο Αυτοάνοσων Νοσημάτων¨ΘΑΛΕΙΑ ¨


Ο Δωδεκανησιακός Σύλλογος Αυτοάνοσων Νοσημάτων , Αρθρίτιδας και Λύκου ¨ΘΑΛΕΙΑ ¨ ,για άλλη μία φορά στέκοντας δίπλα στους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας, προσέφερε αρκετά είδη τροφίμων στο πρόγραμμα σίτισης των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας .

Τα τρόφιμα συγκεντρώθηκαν από συμπολίτες μας , που συμμετείχαν στη μουσική συναυλία , η οποία πραγματοποιήθηκε από το Δωδεκανησιακό Σύλλογο ¨ ΘΑΛΕΙΑ ¨ στις 20 Σεπτεμβρίου 2016.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Π ολιτικής & Υγείας κ. Άννα Ζωάννου ,ο Πρόεδρος κ. Σωτήριος Πετράκης ,τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και οι εργαζόμενοι του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου , εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στην Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Θάλεια Γεωργά , για την σημαντική προσφορά και τη συνεχή στήριξη του παραπάνω προγράμματος .

Εύχονται στην ίδια προσωπικά ,σε όλα τα μέλη του Συλλόγου καθώς και στους συμπολίτες μας οι οποίοι προσέφεραν τα τρόφιμα , Υγεία και πάντα να τους διακρίνει το αίσθημα αγάπης και αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο που υποφέρει .

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια