Συναντήσεις στη Ρόδο είχε ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Στρατιωτικών


Σειρά συναντήσεων με πρωτοβουλία της Διοικούσας Επιτροπής της ΕΣΠΕΡΚ, είχε ο Πρόεδρος της ΠΟΕΣ κ. Ανέστης Τσουκαράκης κατά την ολιγοήμερη επαγγελματική του επίσκεψη στη Ρόδο, συγκεκριμένα:

α) Συνάντηση με τους Προέδρους των Ενώσεων των Σωμάτων Ασφαλείας Δωδεκανήσου.

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους Πρόεδρους των Ενώσεων των Σωμάτων Ασφαλείας κ. Εμμανουήλ Ανδρουλάκη Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτίου Αιγαίου, κ. Γιάννη Χατζηκυριάκο Πρόεδρο της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Ρόδου κ΄ Δωδεκανήσου και κ. Ευστάθιο Σαμαρά Πρόεδρο της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Δωδεκανήσου.

Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ φιλικό και συναδελφικό κλίμα, κατά τη συζήτηση που αναπτύχθηκε τέθηκαν τα προβλήματα του κάθε κλάδου ξεχωριστά, αντηλλάγησαν απόψεις για τα κοινά προβλήματα που έχουμε ως ένστολοι πολίτες και ότι ο ρόλος των Ενώσεων είναι να συνδράμουν στην ανάδειξη τους και επίλυση τους μέσα από την ισχυρή συλλογικότητα. Τέλος υπήρξε δέσμευση από όλους για την υλοποίηση κοινών δράσεων.

β) Συνάντηση με στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας.

Στη συγκεκριμένη συνάντηση υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον και διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, αναλύθηκαν απόψεις για θέματα που απασχολούν τους συναδέλφους στην Πολεμική Αεροπορία, αλλά και γενικότερα στους κλάδους των Ένοπλων Δυνάμεων, η εκδήλωση αποτύπωσε τους καλύτερους οιωνούς και οι παρευρισκόμενοι συνάδελφοι της Πολεμικής Αεροπορίας υποσχέθηκαν τη δυναμικότητα και συλλογικότητα της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου και Καρπάθου μέσα από τις νέες εγγραφές μελών αλλά και με άμεσο εκπρόσωπο στην προσωρινή διοικούσα επιτροπή αυτής.

Η προσωρινή Διοικούσα επιτροπή της ΕΣΠΕΡΚ ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο της ΠΟΕΣ για την στήριξη και ανάδειξη των σκοπών και δράσεων της Ένωσης στα πρώτα της βήματα

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια