Αυτό είναι το νέο κατάστημα Praktiker στη Ρόδο ! Εγκαίνια στις 29 Ιουλίου


Νέο κατάστημα Praktiker στη Ρόδο

Τα επίσημα εγκαίνια για το 15ο κατάστημα της εταιρείας

θα πραγματοποιηθούν στις 29 Ιουλίου

Διαγωνισμός με πλούσια δώρα – περισσότερες πληροφορίες στο praktiker.gr

Με στόχο την κάλυψη του νησιού της Ρόδου , αλλά και της ευρύτερης νησιωτικής περιοχής, όπως, μεταξύ άλλων, τα νησιά Κως, Κάρπαθος, Κάλυμνος, Λέρος, Πάτμος και Αστυπάλαια, η Praktiker Hellas συνεχίζει δυναμικά την ανάπτυξη του δικτύου της, προχωρώντας στο άνοιγμα ενός νέου καταστήματος στο νησί της Ρόδου, το οποίο θα ξεκινήσει επίσημα τη λειτουργία του την Παρασκευή 29 Ιουλίου.

Το νέο κατάστημα αποτελεί το 15ο κατά σειρά κατάστημα της Praktiker Hellas, και το άνοιγμά του έρχεται να επιβεβαιώσει την εμπιστοσύνη που έμπρακτα δείχνει η εταιρεία στη δυναμική της επιχειρηματικότητας και αγοράς, ενώ αποδεικνύει τη δέσμευσή της για πραγματοποίηση σημαντικών επενδύσεων στην Ελλάδα.

Με συνολική επιφάνεια 5.100 τ.μ. (εκ των οποίων 2.700 τ.μ. χώροι πώλησης) και 170 θέσεις στάθμευσης, το νέο κατάστημα της Praktiker Hellas στη Ρόδο αποτελεί μια επένδυση ύψους €3,5εκ. (€1εκ. σε εξοπλισμό & €2,5εκ. σε αποθέματα προϊόντων), ενώ διαθέτει 35.000 προϊόντα σε μια ευρεία γκάμα τιμών, έχοντας ως στόχο να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και προτάσεις διακόσμησης, εξοπλισμού και ανανέωσης για το σπίτι & τον κήπο.

IMG_20160725_080302(1)Επιπλέον, το νέο κατάστημα της Ρόδου, προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων για τις κατασκευές, το αυτοκίνητο και τον ελεύθερο χρόνο, η οποία σε συνδυασμό με μια 50μελή ομάδα εξειδικευμένων εργαζομένων και ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών (π.χ. τεχνικές υπηρεσίες, υπηρεσίες συναρμολόγησης, τοποθέτησης προϊόντων, μεταφορά, κτλ.), επιδιώκει την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Με το νέο αυτό κατάστημα, και μετά από 25 έτη λειτουργίας, η Praktiker Hellas συμπληρώνει το αναπτυσσόμενο δίκτυό της που πλέον αποτελείται από το eshop της (www.praktiker.gr) και τα 15 καταστήματά της σε όλη τη χώρα, συνολικής έκτασης 90.000 τ.μ., ενώ διαθέτει ετησίως 50.000 προϊόντα σε 6.000.000 πελάτες, υποστηρίζοντας τη φιλοσοφία DIY (Do it yourself) σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Ο Γιάννης Σελαλμαζίδης, Γενικός Διευθυντής της Praktiker Hellas, δήλωσε: «Το νέο μας κατάστημα στη Ρόδο είναι πραγματικά ένα κόσμημα για την οικογένεια της Praktiker, καθώς σε αυτό εφαρμόσαμε για πρώτη φορά το νέο μας concept σήμανσης και συνολικού στησίματος καταστήματος. Έρχεται ως συνέχεια της αναπτυξιακής πορείας της Praktiker Hellas και του στρατηγικού στόχου της εταιρείας μας για ανάπτυξη παρά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα μας. Η Praktiker Hellas δεν έχει σταματήσει να αναζητά ευκαιρίες επένδυσης που έχουν ως στόχο την εξυπηρέτηση των καταναλωτών σε ολοένα και περισσότερα σημεία πανελλαδικά και παράλληλα, συμβάλλουν στη στήριξη της ελληνικής αγοράς».

Η έναρξη λειτουργίας του νέου καταστήματος της Praktiker στη Ρόδο συνδυάζεται με μια σειρά προωθητικών ενεργειών, ειδικού προϊοντικού καταλόγου, αλλά και ειδικών προσφορών και υπηρεσιών αποκλειστικά για τους επισκέπτες του Praktiker Ρόδου. Επιπλέον, στο πλαίσιο των εγκαινίων, πραγματοποιείται Μεγάλος Διαγωνισμός με πλούσια δώρα – περισσότερες πληροφορίες στο praktiker.gr.

Πληροφορίες για το νέο κατάστημα Praktiker στη Ρόδο:

  • Διεύθυνση: Ηλία Βενέζη, ΤΚ 85100, Ηλιούπολη – Ρόδου

  • Τηλέφωνο: 22411-10550-52

  • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή (08:30-21:00), Σάββατο (08:00-20:00)

Λίγα λόγια για την Praktiker Hellas

H Praktiker Hellas αποτελεί το Νo. 1 Δίκτυο καταστημάτων DIY & Home Improvement στην Ελλάδα, και βρίσκεται στο πλευρό των Ελλήνων καταναλωτών από το 1991. Είναι μια ελληνική εταιρία, η οποία από τον Απρίλιο του 2014, αποτελεί μέλος της καναδικής Fairfax Financial Holdings Limited. Διαθέτει ένα ταχέως αναπτυσσόμενο e-shop και 15 καταστήματα σε όλη τη χώρα, συνολικής έκτασης 90.000 τ.μ., ενώ προσφέρει 50.000 προϊόντα σε 6.000.000 πελάτες ετησίως.

Η εταιρία προσφέρει αξιόπιστα προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές, πρωτοποριακές ιδέες και ολοκληρωμένες ιδέες & λύσεις για το σπίτι, τον κήπο, το αυτοκίνητο, τις κατασκευές και τον ελεύθερο χρόνο, καθώς και συμπληρωματικές υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε όλες τις ανάγκες των πελατών της και ξεπερνούν τις προσδοκίες τους. Σκοπός της Praktiker είναι η άριστη και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση στα 15 καταστήματά της σε όλη την Ελλάδα αλλά και μέσα από το ηλεκτρονικό της κατάστημα.

Με εξειδίκευση στον κλάδο των ιδιοκατασκευών (DIY), καθώς είναι η πρώτη εταιρία που εισήγαγε στην ελληνική αγορά τη φιλοσοφία του «φτιάξ’ το μόνος σου», η Praktiker Hellas συνεργάζεται με περισσότερους από 400 προμηθευτές εκ των οποίων το 76% είναι σημαντικές εταιρίες στην Ελλάδα (παραγωγοί ή εισαγωγείς), στηρίζοντας την αγορά και την οικονομία της χώρας.]

Διαγωνισμός με πλούσια δώρα – περισσότερες πληροφορίες στο praktiker.gr

image005

IMG_20160725_080302(1)

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια