Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη σήμερα η ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΡΟΔΟΥ


Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη σήμερα η ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΡΟΔΟΥ 2015 που διοργάνωσε ο Ποδηλατικός Όμιλος Ρόδου «ΡΟΔΗΛΙΟΣ» στο Κορακόνερο.

Την αυλαία άνοιξαν οι κατηγορίες μίνι μικρά και μίνι μεγάλα με τον αγώνα ατομικής χρονομέτρησης όπου οι καλύτεροι αθλητές κάθε κατηγορίας προκρίθηκαν σε αγώνα ταχύτητας 4X . Οι κατηγορίες Παγκορασίδες – Παμπαίδες αγωνίστηκαν μόνο στην ατομική χρονομέτρηση.

Υπήρξε έντονος ανταγωνισμός μεταξύ των αθλητών σε όλες τις κατηγορίες με αποτέλεσμα να ανεβάσει το επίπεδο, το ενδιαφέρον και την αγωνία των θεατών. Παρόλο την ζέστη σε όλη την διάρκεια, ο αγώνας έκλεισε ευχάριστα αφήνοντας με ωραίες εικόνες και πλήρη ευχαριστημένους τους παρευρισκόμενους. Συνάμα δόθηκε η ευκαιρία στους μικρούς αθλητές να αγωνιστούν και να προετοιμαστούν σε αγώνα παρόμοιο με τον αντίστοιχο ενόψει αγώνα » Πανελλήνιες Ημέρες Νεολαίας 2015» που θα διεξαχθεί στην Αθηνά την ερχόμενη εβδομάδα!

Το Δ.Σ του Ροδήλιου ευχαριστεί αθλητές και προπονητές για την συμμετοχή τους, τον ΔΟΠΑΡ για την παραχώρηση του χώρου και όλους όσους βοήθησαν για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα!

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble