Πλούσιο σε δραστηριότητες ήταν το τελευταίο τετραήμερο για την τενιστική κοινότητα του νησιού μας


Πλούσιο σε δραστηριότητες ήταν το τελευταίο τετραήμερο απο Σάββατο 22 έως και Τρίτη 25 Οκτωβρίου για την τενιστική κοινότητα του νησιού μας .

Το Σάββατο 22-10-2016 πραγματοποιήθηκε σεμινάριο με θέμα το τένις στα σχολεία, από τον Ομοσπονδιακό προπονητή Χρήστο Μούρτζιο στη Ρόδο, σε συνεργασία με  τη σύμβουλο Φυσικής Αγωγής Κα Φατσέα Αδαμαντία και τους ομίλους του νησιού.

 Το ενδιαφέρον τόσο των γυμναστών όσο και των προπονητών ήταν μεγάλο αφού οι συμμετέχοντες ξεπέρασαν τα 70 άτομα.

 Το θεωρητικό μέρος έγινε στην αίθουσα του ξενοδοχείου Πλάζα και το πρακτικό μέρος στα γήπεδα της παραλίας Έλλη του Ροδιακού Ομίλου. 

Ένα ταχύρρυθμο προγραμμα γνωριμίας με το άθλημα μέσα απο το θεωρητικό πλαίσιο στο ξενοδοχείο Πλάζα που διέθεσε και την αίθουσα του συνεδρίου αλλά και μιας διαδραστικής πρακτικής στα γήπεδα του Ροα οι καθηγητές μετατράπηκαν σε μαθητές έστω και για λίγο .

Αξιοσημείωτες οι επιδόσεις τους καθως πολυ σύντομα εγκλιματίστηκαν στο χώρο και απέδειξαν οτι η ιδιότητα τους του καθηγητή φυσικής αγωγής βοηθάει στην ταχεία ένταξη και κατανόηση του αθλήματος .

 Εναρμονισμένο με την πολιτική

δράσης της ομοσπονδίας και στη λογική ανάπτυξης του αθλήματος με την ένταξη του στο σχολείο σημαντική θεωρείτε η κίνηση του ΡΟΔΙΑΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ να δωρίσει απο ένα μίνι τένις φιλέ μπαλάκια και ρακέτες σε 15 σχολεία της περιοχής μας προκειμένου να εφαρμόσουν στην πράξη οι γυμναστές μας αυτά που αποκόμισαν σε ένα συνέδριο που έγινε το Σάββατο και η παρουσία τους εθελοντική .

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble