Πεζοδρόμια και αποκαταστάσεις κεντρικών δρόμων προγραμματίζει ο Δήμος


Επισκέψεις σε κεντρικά σημεία της πόλεως Ρόδου όπου θα γίνει κατασκευή πεζοδρομίων και επισκευή άλλων, πραγματοποίησε το πρωί (Δευτέρα) ο δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος, συνοδευόμενος από κλιμάκιο μηχανικών των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου.

To Δημοτικό Συμβούλιο ψήφισε πίστωση 330.000 ευρώ για το έτος 2016 για πεζοδρόμια που θα κατασκευαστούν στο Νιοχώρι (οδούς Γρίβα, Γ. Λέοντος και Μανδηλαρά), καθώς και στις οδούς Θεμιστοκλή Σοφούλη, Αθηνών, Μιχαήλ Πετρίδη και Βύρωνος και μέχρι το ύψος των 330.000 ευρώ που ψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο. Εργολαβία επίσης θα περιλάβει την κατασκευή πεζοδρομίων στις δημοτικές ενότητες Καλλιθέας, Ιαλυσού και Λίνδου.

Οι εργολαβίες υπολογίζεται να ξεκινήσουν τον Σεπτέμβρη, μετά το πέρας της τουριστικής περιόδου για τις τουριστικές περιοχές.

«Με ελάχιστα χρήματα, από ίδιους πόρους θα προχωρήσουμε σε παρεμβάσεις με κύριο μέλημά μας μια πόλη λειτουργική και όμορφη για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της» δήλωσε ο δήμαρχος.

Στο πλαίσιο αυτό ολοκληρώθηκε ασφαλτόστρωση στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, στη συμβολή της με τη Γοργοποτάμου και ακολουθούν ασφαλτοστρώσεις στην Α. Δαμασκηνού (από την Πλατεία Φώκιαλη έως τη Μητρόπολη), την Λοχαγού Φανουράκη και την Ερυθρού Σταυρού.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια