Περιοδεία του Δημάρχου σε Μάσσαρι , Λίνδο, Κάλαθο και Λάρδο


Περιοδεία στην Δημοτική ενότητα Λινδίων και στην Κοινότητα Μασσάρων, πραγματοποίησε την Παρασκευή 12-2-2016 ο Δήμαρχος Ρόδου κος Φώτης Χατζηδιάκος, παρουσία του Αντιδημάρχου Οικονομικών κου Γιάννη Περδίκη και του ειδικού συμβούλου σε θέματα διαχείρισης υδάτινων πόρων και περιβάλλοντος Χρήστου Γαμβρούδη.
Ο κος Χατζηδιάκος μετά την ολοκλήρωση της Θείας λειτουργίας στο μοναστήρι της Παναγίας Υψενής στην Λάρδο, στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ρόδου κ.κ. Κύριλλος , στη μνήμη του Οσίου Μελετίου του Ρόδιου, επισκέφτηκε τις δημοτικές κοινότητες Λίνδου, Καλάθου και Μασσάρων. Ο Δήμαρχος επέβλεψε τον χώρο στον οποίο κατασκευάστηκε και είναι έτοιμος να λειτουργήσει ο νέος Βιολογικός σταθμός της Λίνδου και παρακολούθησε τις τελευταίες δοκιμές πριν τεθεί σε λειτουργία. Οι υποδομές και τα προβλήματα της καθημερινότητας ήταν τα θέματα που απασχόλησαν τον δήμαρχο Ρόδου στη συνάντηση που είχε λίγο αργότερα στη δημοτική ενότητα Λίνδου με τον Πρόεδρο κο Γιώργο Ελευθερίου και μέλη του τοπικού συμβουλίου Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε παρουσία και του αντιδημάρχου Οικονομικών κ. Γιάννη Περδίκη απασχόλησαν θέματα που αφορούν τη Λίνδο, τους Πεύκους και τα Βληχά. Συγκεκριμένα, την αντικατάσταση του δημοτικού φωτισμού στην περιοχή Κράνα, τη δημιουργία χώρων παρκινγκ στη Λίνδο κατά τη θερινή περίοδο, τη λειτουργία και συντήρηση των γεωτρήσεων προκειμένου να υπάρχει επάρκεια νερού στις μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, αλλά και τη δημιουργία αντιπλημμυρικών έργων.
Η δημιουργία δικτύου και η επάρκεια υδροδότησης της Κοινότητας Καλάθου, ήταν το κεντρικό θέμα, μεταξύ άλλων, που «εξέτασε» ο κος Χατζηδιάκος με τον Πρόεδρο της Κοινότητας κο Γιώργο Φάκα, κατά την επόμενη επίσκεψή του στην Κοινότητα Καλάθου.
Τέλος, ο δήμαρχος Ρόδου είχε γόνιμη συζήτηση με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Μασσάρων κο Σπύρο Καλούδη, με θέμα την αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας. Στο περιθώριο της συνάντησης επισκέφτηκε δημοτικά ακίνητα τα οποία αναμένεται να τεθούν προς αξιοποίηση.
«Το ξεκίνημα της τουριστικής σαιζόν πρέπει να μας βρει έτοιμους» δήλωσε ο δήμαρχος προσθέτοντας ότι ανάλογες συσκέψεις για προγραμματισμό και επίλυση προβλημάτων θα πραγματοποιήσει σε όλες τις δημοτικές ενότητες της Ρόδου.

 

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια