Περιοδεία στα Β. Δωδεκάνησα από την επικεφαλής προεκλογικού αγώνα Νήσων των ΑΝΕΛ Μαρία Αγγέλου


«ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ»  ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ        ΕΛΛΗΝΩΝΜΑΡΙΑ ΑΓΓΕΛΟΥ

Την περιοδεία στα νησιά του βορείου συγκροτήματος της Δωδεκανήσου ολοκλήρωσε η Μαρία Αγγέλου, επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα νήσων Αιγαίου, υποψήφια βουλευτής και μέλος του εθνικού συμβουλίου των ΑΝΕΞΑ-ΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Την συνοδεύουν ο επίσης υποψήφιος βουλευτής Γιώργος Παλαπουγιούκ και ο Κώστας Αγιαννίδης μέλος της συντονιστικής Κω.

Σε δηλώσεις της αναφέρει: « Χθες ολοκληρώσαμε την περιοδεία μας στα νησιά μας. Τελευταίοι σταθμοί ήταν η Πάτμος και η Λέρος.

Στην Πάτμο περιοδεύσαμε στη Σκάλα, τη Χώρα και στη Λάμπη και συνομιλήσαμε με κατοίκους και τοπικούς επιχειρηματίες. Συναντηθήκαμε με τον δήμαρχο, Γρηγόρη Στάικο, που μας έθεσε ως κύριο πρόβλημα αυτό της έλλειψης νερού και της ανάγκης επίλυσης σύντομα του έργου της αφαλάτωσης.

Στην Λέρο αντίστοιχα συναντηθήκαμε με τον έπαρχο Τομέα Λέρου – Καλύμνου, Γιάννη Θεμελαρο, με τον οποίο επικεντρωθήκαμε στο θέμα του προσφυγικού, λόγω και του περιστατικού που συνέβη στην περιοχή, και το ίδιο συνέβη και στη συνάντηση που είχαμε με τον αντιδήμαρχο, Γιάννη Κωνσταντινίδη μια και η κατάσταση είναι ιδιαιτέρως σοβαρή αν και υπάρχει μεγάλη βελτίωση το τελευταίο διάστημα.

Συναντήσεις είχαμε επίσης με ντόπιους επιχειρηματίες και κατοίκους που στηρίζουν την προσπάθεια των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για την ανασυγκρότηση της χώρας μας, με σκοπό την επανεκκίνηση της οικονομίας και της ανάπτυξης. Κι αυτό μπορεί να γίνει με το Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης, των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Ένα σχέδιο με στόχους και προτεραιότητες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της εθνικής οικονομίας και της κοινωνίας, σε τομείς που η χώρα μας έχει συγκριτικό πλεονέκτημα. Μόνο η εφαρμογή ενός τέτοιου εθνικού σχεδίου ανασυγκρότησης και ανάπτυξης μπορεί να δημιουργήσει τις ικανές, αλλά και αναγκαίες συνθήκες, για την έξοδο της χώρας μας από την κρίση και την εθνική αναδημιουργία».

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια