Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η τρίτη βραδιά του 9ου Πολιτιστικού Φεστιβάλ του Πολιτιστικού Συλλόγου Παστίδας Ρόδου «ΚΑΜΑΡΙ»


Η τρίτη βραδιά του 9ου Πολιτιστικού Φεστιβάλ του Πολιτιστικού Συλλόγου Παστίδας Ρόδου «ΚΑΜΑΡΙ» «άνοιξε» με την αδελφοποίηση του Πολιτιστικού Συλλόγου Παστίδας Ρόδου «ΚΑΜΑΡΙ» με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Αφάντου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ». Οι δύο Πρόεδροι εμφανώς συγκινημένοι υπέγραψαν το συμφωνητικό αδελφοποίησης, υποσχόμενοι την καλή συνεργασία, την ανταλλαγή απόψεων και την προώθηση της πολιτιστικής μας παράδοσης τόσο σε τοπικό, όσο και πανελλαδικό επίπεδο.
Στη συνέχεια χόρεψαν οι τοπικοί φιλοξενούμενοι Σύλλογοι:
To Γ’ τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΚΑΜΑΡΙ», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κοσκινού «Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ» , ο Σύλλογος Πολιτισμού &Περιβάλλοντος Αφάντου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ», ο αδελφοποιημένος Σύλλογος Ποντίων Ρόδου «Ο ΔΙΓΕΝΗΣ» που μας
– Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΚΑΜΑΡΙ» με το Γ’ τμήμα
– Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κοσκινού «Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ»
– Ο Σύλλογος Πολιτισμού &Περιβάλλοντος Αφάντου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ»
– Ο αδελφοποιημένος Σύλλογος Ποντίων Ρόδου «Ο ΔΙΓΕΝΗΣ» που μας συγκίνησαν με επιλεγμένους ποντιακούς χορούς και η βραδιά έκλεισε με τον Πολιτιστικό Σύλλογο «ΑΚΡΙΤΕΣ» Αλεξανδρούπολης, που ταξίδεψαν από την μακρινή Αλεξανδρούπολη για να μας χορέψουν τους δικούς τους τοπικούς χορούς. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους χορευτές και στους χοροδιδασκάλους τους. συγκίνησαν με επιλεγμένους ποντιακούς χορούς και η βραδιά έκλεισε με τον Πολιτιστικό και Λαογραφικό Σύλλογο Παραδοσιακών Χορών «ΑΚΡΙΤΕΣ» Αλεξανδρούπολης, που ταξίδεψαν από την μακρινή Αλεξανδρούπολη για να μας χορέψουν τους δικούς τους τοπικούς χορούς. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους χορευτές και στους χοροδιδασκάλους τους.

 

 

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble