Τι λέει το τοπικό ΠΑΣΟΚ για την καρατόμηση του Παπανικόλα


Η ανακοίνωση της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ

Είναι γνωστό ότι το Κράτος έχει συνέχεια, ανεξάρτητα από τις αλλαγές των κυβερνήσεων του. Είναι επίσης γνωστό ότι στις περιπτώσεις αλλαγών προσώπων στις κρατικές θέσεις ευθύνης, κατά πάγια πρακτική ώστε να μην υπάρξει κενό, το πρόσωπο που αποχωρεί παραμένει στη θέση του, μέχρι να παραδώσει αλλά και να ενημερώσει τον αντικαταστάτη του !

Αυτό το αυτονόητο συμβαίνει σε κάθε Κράτος με κανόνες, εκτός της σημερινής Ελλάδας των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. όπως αποδεικνύεται από την περίπτωση της άρον-άρον εκδίωξης των Διοικήσεων των Νοσοκομείων μας.

Αποτελεί πράξη υπέρτατης ανευθυνότητας, κομματικής εμπάθειας και έλλειψης κατανόησης των συνεπειών , από πλευράς κυβέρνησης , το να αφεθούν ακέφαλα και στην τύχη τους τα Νοσοκομεία των Δωδεκανήσων για άγνωστο διάστημα δεδομένου των ελλείψεων που αντιμετωπίζουν σε προσωπικό, γιατρούς, νοσηλευτές και υγειονομικό υλικό, ιδίως τους πρώτους μήνες του χρόνου που δεν υπάρχουν εγκεκριμένοι προϋπολογισμοί. Να μην ξεχνάμε δε πως κάποιες Διοικήσεις έπαιρναν προσωπικά την ευθύνη για να μην σταματήσουν τη λειτουργία τους τα νοσοκομεία !!

Αποτελεί τέλος  πράξη στυγνής κομματικής δίωξης και πολιτικού κόμπλεξ, η παύση του Διοικητή του Νοσοκομείου της Ρόδου και κοινού Διοικητή των Νοσοκομείων Ρόδου, Κω, Καλύμνου, Βασίλη Παπανικόλα, ο οποίος αφού ήταν ένας από τους ελάχιστους που η ίδια η κυβερνητική Επιτροπή του Υπουργείου Υγείας τον αξιολόγησε θετικά, με ψήφους 3 προς 2, πλήρωσε το κόμπλεξ των κυβερνώντων επειδή είναι πρώην βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ !!!

Το ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει αυτή την προσπάθεια επιβολής κομματικού κράτους στη Δημόσια Διοίκηση από μια ετοιμόρροπη και χωρίς πυξίδα κυβέρνηση, υπόσχεται να αποκαταστήσει τις αδικίες μετά την απομάκρυνση της ‘’Αυθαιρεσίας’’ από τη δημόσια ζωή και συνιστά στους αποδέκτες αυτής της καταγγελίας να μην τολμήσουν να απαντήσουν ότι «και το ΠΑΣΟΚ τα ίδια έκανε», γιατί δεν είμαστε σαν αυτούς και ποτέ αυτοί δεν θα γίνουν σαν το ΠΑΣΟΚ , στο οποίο οφείλεται κάθε προοδευτική μεταρρύθμιση που έχει γίνει στη χώρα.

Αλλά και γιατί θα τους υπενθυμίσουμε ονομαστικά πολλά από τα στελέχη και τα μέλη τους που διορίστηκαν και μερικά είχαν και προνομιακή μεταχείριση , στο Δημόσιο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ !!!

 

Για την  Ν.Ε  ΠΑ.ΣΟ.Κ.

 

Τιμόθεος Παρασκευάς

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια