Εικόνες από το πάρτι του Καμπουράκη στη Ρόδο


Παρέλαση επωνύμων έγινε για ακόμη μια φορά στη Ρόδο και συγκεκριμένα στο Rodos Palace… με αφορμή το πάρτι γενεθλίων του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, Αντώνη Καμπουράκη. Η βραδιά ήταν πολύ ζεστή από την αρχή, αλλά βοήθησαν γι΄αυτό και η Θωμαή Απέργη με τη Λάουρα Νάργες οι οποίες ανέλαβαν την ψυχαγωγία των καλεσμένων και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία αφού κατάφεραν όλοι να διασκεδάσουν με την ψυχή τους και να γίνουν μια παρέα.

Ανάμεσα στους καλεσμένους και η Έλενα Παπαβασιλείου η οποία μαζί με την γυμνάστρια-όπου βρώ κάμερα κορδώνομαι- Σόφη Πασχάλη, πέρα απο τις φωτογραφίες ήταν όλη νύχτα στο κινητό της. Βλέπετε η αποκάλυψή μας ότι στο νησί των Ιπποτών θα «έσκαγε» με τον σιτεμένο έρωτά της την γέμισε άγχος. By the way μπορεί το σιτεμένο αγόρι να μην εμφανίστηκε στο πάρτι ωστόσο η Έλενα είναι ακόμη στο νησί όπου και παραθερίζει για ένα ακόμη τετραήμερο…Λέτε;

Στα ντεσού της βραδιάς; Η παρουσία ισχυρής επιχειρηματικής και πολιτικής αποστολής απο την Κύπρο αλλά και το χαμόγελο του Ιδιοκτήτη και η φιλοξενία του. Ψυχή της εκδήλωσης ο αεικίνητος Σιανίδης, ο όποιος παρά την υπερκόπωση που αντιμετωπίζει-και τον υποχρέωσε να πάει στο νοσοκομείο μετά το τέλος του πάρτι- έδωσε το παρόν για να υποδεχθεί τους καλεσμένους του.

Η βραδιά αυτή στη Ρόδο συζητήθηκε πολύ και το ραντεβού ανανεώθηκε για το επόμενο καλοκαίρι. Γιατί αν περάσεις κάπου καλά, θέλεις να το επαναλάβεις.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια