Παρεμβάσεις του Δήμου στα Κρητικά και στο Τουριστικό Λιμάνι


Αποκαταστάθηκαν τα επικίνδυνα σημεία του δρόμου στην περιοχή των Κρητικών και συνεχίζονται οι παρεμβάσεις σε άλλους κεντρικούς δρόμους για την ασφαλή διέλευση αυτοκινήτων και πεζών.

Ειδικότερα τα συνεργεία του Δήμου, σε συνεργασία με τον εργολάβο υπογειοποίησης των δικτύων της ΔΕΗ, την προηγούμενη Παρασκευή 15 Ιουλίου και τη Δευτέρα 18 Ιουλίου οπότε και έκλεισε ο δρόμος στα Κρητικά για λίγες ώρες, έδωσαν λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα του δρόμου στην κατεύθυνση προς Ιαλυσό, το οποίο θα μπορούσε να αποτελέσει αιτία για ατυχήματα.

Ανάλογες παρεμβάσεις συνεχίζονται σε κεντρικά σημεία της πόλης όπου τοποθετούνται μεταλλικά κολονάκια σε επικίνδυνα σημεία κεντρικών δρόμων.

Παρεμβάσεις γίνονται επιπλέον στην περιοχή του Τουριστικού Λιμένα για την ομαλή κυκλοφορία των αυτοκινήτων και την ασφαλή διάβαση των πεζών, με τον καθορισμό του χώρου στάθμευσης του ανοιχτού λεωφορείου πλησίον του κάστρου στον Άγιο Παντελεήμονα, αντί της παράνομης στάθμευσης, σε εκτέλεση σχετικής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια