Παρέμβαση της εισαγγελέως για την σύλληψη του βοσκού που πυροβόλησε σκυλάκι


Άμεσα ήταν τα αντανακλαστικά της εισαγγελίας αλλά και των υπευθύνων του Δήμου , στην είδηση της θανάτωσης σκύλου απο βοσκό με καραμπίνα εχθές το βράδυ. 

Η εισαγγελέας ενημερώθηκε αρμοδίως απο τον πρόεδρο του νοσοκομείου για το περιστατικό και ζήτησε την άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας για να συλληφθεί ο υπάνθρωπος που πυροβόλησε εν ψυχρώ 2 φορές το σκυλάκι.Παράλληλα ο αρμόδιος αντιδήμαρχος προέβη σε ενέργειες για να γίνει έλεγχος στον βοσκό απο την κτηνιατρική υπηρεσία , ενώ ένας φάκελος με ανάλογα περιστατικά απο βοσκούς θα ελεγχθεί ενδελεχώς με απώτερο σκοπό τυχόν επιδοτήσεις που παίρνουν να διακοπούν .

Ενημέρωση για τις εξελίξεις για το συμβάν έκανε με κοινοποίηση της η δικηγόρος Γιούλη Διμέλη

 

Όσον αφορά το χθεσινό περιστατικό της εκτέλεσης εν ψυχρώ του αδέσποτου ζώου από γνωστό βοσκό της περιοχής Μαριτσων παρουσία μαρτύρων θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Κυπραίος παρέστη ήδη στην εισαγγελέα υπηρεσίας κα Αγγελούδη η οποία επιλήφθηκε άμεσα του θέματος και έχει ζητήσει την άμεση σύλληψη του δράστη από το ΑΤ Ιαλυσού σε μία προσπάθεια μη παρέλευσης του αυτοφώρου το οποίο λήγει το βράδυ. Επίσης ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κος Ποκκιας έχει ενημερωθεί από χθες για το περιστατικό και έχει ενεργήσει άμεσα καλώντας την κτηνιατρική υπηρεσία το αρμόδιο ΑΤ και την εισαγγελία.
Επίσης θα ήθελα να προσθέσω ότι μετά από αιτήσεις και πιέσεις του συλλόγου φιλοζωικής Ρόδου προς την δημοτική αρχή ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κος Πόκκιας επιλήφθηκε ήδη για το θέμα των βοσκών έχει στα χέρια του 15 ονόματα από αυτούς οι οποίοι κακοποιούν αδέσποτα ζώα και δείχνουν κατ επανάληψη απάνθρωπη κ κτηνώδη συμπεριφορά έχει κάνει σχετική αναφορά στους κεντρικούς φορείς και ο απώτερος σκοπός είναι η διακοπή των επιδοτήσεων τους διότι μόνο έτσι κάποια τέτοια άτομα μπορούν να καταλάβουν και να σταματήσουν το κακό που κάνουν. Εν αναμονή εξελίξεων λοιπόν. Ευχαριστούμε πολύ

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble