Παραιτήθηκε ο Μανώλης Γλέζος από το ευρωκοινοβούλιο


Ο Μανώλης Γλέζος, όπως είχε προαναγγείλει παραιτήθηκε από ευρωβουλευτής. Η αποχώρησή του, δεν οφείλεται σε διαφωνία του με την κυβέρνηση. Ποιος θα τον αντικαταστήσει
Την παραίτησή του από τη θέση του ευρωβουλευτή θα υποβάλλει το επόμενο διάστημα ο Μανώλης Γλέζος. Το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς είχε προαναγγείλει ότι θα παραμείνει στο Ευρωκοινοβούλιο για έναν χρόνο.

Τη θέση του θα πάρει ο Γιάννης Μηλιός, καθώς ο Νίκος Χουντής, που προηγείται στη λίστα των επιλαχόντων, είναι αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών.
Την ίδια ώρα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Real Fm το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Μανώλης Γλέζος επεσήμανε ότι θα πρέπει να σταματήσουμε να πληρώνουμε τους δανειστές μας για ένα χρόνο και στη συνέχεια να διαπραγματευτούμε με τον κάθε ένα ξεχωριστά.
«Σε πλήρες αδιέξοδο έχει καταλήξει η διαπραγμάτευση Ελλάδας – δανειστών. Η μόνη λύση που υπάρχει είναι η αναβολή τους για ένα χρόνο. Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα πλήρες αδιέξοδο. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η δική μου άποψη είναι ότι δεν χρειάζεται ούτε υποταγή ούτε ρήξη. Η μόνη λύση είναι η αναβολή των διαπραγματεύσεων για έναν χρόνο».

Πηγή Φωτογραφίας: sooc.gr

πηγή: news24.gr

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια