Δεκτή έκανε ο Χατζηδιάκος την παραίτηση Περδίκη


Αγαπητέ Γιάννη,

Με έκπληξη έλαβα το παραπάνω εμπιστευτικό έγγραφο με το οποίο μου γνωστοποιείς την πρόθεσή σου να υποβάλεις την παραίτησή σου από τη θέση του Αντιδημάρχου Οικονομικών Υπηρεσιών και Προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ρόδου μετά την συνεδρίαση της 1/6/2016, για προσωπικούς λόγους και μάλιστα για λόγους υγείας.

Είμαι υποχρεωμένος να σεβαστώ τη βούλησή σου και θέλω να σε ευχαριστήσω θερμά για την μεταξύ μας συνεργασία και τις προσπάθειες που κατέβαλες από τις υπεύθυνες θέσεις που υπηρέτησες μέχρι σήμερα, δουλεύοντας σκληρά και κυρίως αποτελεσματικά.

Αποδέχομαι την παραίτησή σου και ελπίζω και εύχομαι οι λόγοι που επικαλείσαι να είναι πρόσκαιροι και παροδικοί και να σου επιτρέψουν άμεσα να επανέλθεις πιο δυνατός ώστε να υπηρετήσεις τους κοινούς μας στόχους και τον Δήμο μας, από άλλη θέση ευθύνης, δεδομένου ότι η εμπειρία και οι γνώσεις σου είναι πολύτιμες.

Εννοείται πως, για την εύρυθμη λειτουργία των οικονομικών υπηρεσιών του Δήμου μας, η αποδοχή της παραίτησής σου θα ισχύει από τον ορισμό του αντικαταστάτη σου.

Είμαι βέβαιος πως και από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου θα συνεχίσεις να καταβάλλεις κάθε δυνατή προσπάθεια για την επιτυχία του έργου της Δημοτικής Αρχής, αφού η βούλησή σου να προσφέρεις στον τόπο μας είναι δεδομένη.

Με τη βεβαιότητα ότι θα ξεπεράσεις σύντομα τα προβλήματα που ταλαιπωρούν τις σκέψεις σου, είμαι δίπλα σου σε οτιδήποτε χρειαστεί να αντιμετωπίσεις.

Με τις ευχές μου και τη σκέψη μου κοντά σου.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Φώτης ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble