Βροχή οι παραιτήσεις των μελών του ΣΥΡΙΖΑ στη Ρόδο – Τρεις ακόμα


Επιστολή παραίτησης                                    Παραδείσι Ρόδου 26/08/2015

Προς Ν.Ε. Ν.Δωδεκανήσου ΣΥΡΙΖΑ

Στις 25 του Γενάρη ο λαός ψήφισε πρώτη φορά Αριστερά, εκφράζοντας την αντίθεση του στα μνημόνια και στην καταστροφική λιτότητα. Το ίδιο έπραξε και στις 5 του Ιούλη στο Δημοψήφισμα απαντώντας με ένα ηχηρό ΟΧΙ  στα μνημόνια της διαπλοκής και των δανειστών .
Δυστυχώς το Μαξίμου αγνόησε το αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος , το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ , τις προεκλογικές δεσμεύσεις του και βεβαίως την βούληση του Ελληνικού λαού.
Η προσπάθεια μετάλλαξης του ΣΥΡΙΖΑ από την ηγετική του ομάδα σε ένα μνημονικό σοσιαλδημοκρατικό κόμμα, χωρίς ουσιαστικές διαφορές με την ΝΔ , το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι είναι γεγονός.
Το μνημόνιο είτε Αριστερό είτε δεξιό, έχει τα ίδια χαρακτηριστικά , την εξαθλίωση των ασθενέστερων εργατικών και μικρομεσαίων λαϊκών στρωμάτων και την υποδούλωση της χώρας μας στο ξένο και το εγχώριο κεφάλαιο.
Η παραίτηση του Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης και η επιλογή των πρόωρων εκλογών, ερήμην του κόμματος  ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι .
Στην Δημοκρατία αδιέξοδα δεν υπάρχουν.
Εμείς τα παρακάτω μέλη της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Παραδεισίου, δηλώνουμε την παραίτηση μας από το ΣΥΡΙΖΑ και καλούμε τον λαό να συνεχίσει τους αγώνες για την ανατροπή  των μνημονιακών πολιτικών σε συστράτευση με τη ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ  .

Βολονάκης Ιωάννης (Μέλος Συντονιστικής Ο.Μ.Παραδεισίου ΣΥΡΙΖΑ)
Μουστάκης Ιωάννης (Μέλος Συντονιστικής Ο.Μ.Παραδεισίου ΣΥΡΙΖΑ)
Χατζηβάσιλας Δημήτριος ((Συντονιστής Ο.Μ.Παραδεισίου ΣΥΡΙΖΑ)

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble