Δήλωση του Γιάννη Παππά για το Συνέδριο της Ν.Δ


Μετά την προκήρυξη του Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας από τον Πρόεδρο κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο τ. βουλευτής κ. Ιωάννης Παππάς προέβη στην ακόλουθη γραπτή δήλωση:

«Το 10ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας που θα πραγματοποιηθεί από τις 22 ως τις 24 Απριλίου στην Αθήνα, θα αποτελέσει εφαλτήριο για μια νέα σελίδα για την Παράταξη και για την χώρα.

Είναι η ώρα να ακουστεί ο πολίτης που θέλει να συμμετέχει ενεργά στην πολιτική.

Πιστός στις προεκλογικές δεσμεύσεις του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενεργοποιεί τις εσωκομματικές διαδικασίες για εκλογή νέων κομματικών οργάνων στη Ν.Δ., εκλεκτόρων και όλες τις διαδικασίες για ένα ανοιχτό δημοκρατικό και δημιουργικό Συνέδριο.

Η μεγάλη δημοκρατική, φιλελεύθερη παράταξη μας, προχωρά σε διεύρυνση ώστε να είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή, σε όλα τα επίπεδα, τόσο οργανωτικά όσο και πολιτικά προκειμένου να αναμετρηθεί και να νικήσει  αυτή την καταστροφική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που οδήγησε και οδηγεί την Ελλάδα σε αχαρτογράφητα νερά…

Ο τόπος χρειάζεται τις μεγάλες φιλελεύθερες μεταρρυθμίσεις κατά του λαϊκισμού και του κρατισμού.

Ο πρωθυπουργός απεγνωσμένα προσπαθεί να βρει άλλοθι για τις ευθύνες της καθίζησης και της καταστροφής που ο ίδιος προκάλεσε και στην οικονομία και στο μεταναστευτικό και στο ασφαλιστικό και παντού.

Είναι η μεγάλη ώρα ευθύνης για όλους. Μετά την εκλογή νέου Προέδρου, η Ν.Δ. βαδίζει μπροστά. Είμαστε όλοι στρατευμένοι στον αγώνα να αποτρέψουμε τα χειρότερα.

Να οδηγήσουμε  τη χώρα σε τροχιά εξόδου από την κρίση και εξόδου από την ύφεση.

Επιτέλους ας δημιουργήσουμε ξανά όλοι οι Έλληνες. Ας ξαναχαμογελάσουμε και ας δούμε με Ελπίδα το Αύριο της Ελλάδας μας το Αύριο των Νησιών μας,το Αύριο των Παιδιών μας!»

 

Ιωάννης Παππάς

Οικονομολόγος, τ.βουλευτής

Μέλος Π.Ε. της Ν.Δ.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια