Τη Δημοτική Αρχή Ρόδου επισκέφτηκε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου


Ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς Γιώργος Παπανδρέου με την ευκαιρία της παρουσίας του στη Ρόδο επισκέφτηκε, χθες (Κυριακή) τον Δήμαρχο Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο στο Δημαρχείο, παρουσία αντιδημάρχων και δημοτικών συμβούλων.

Κατά τη συζήτηση ο δήμαρχος Ρόδου ενημέρωσε τον πρώην πρωθυπουργό για τα προβλήματα που απασχολούν το Δήμο, αλλά και τους σχεδιασμούς, τις δράσεις και τα έργα που δρομολογεί η δημοτική αρχή για τα επόμενα χρόνια είτε με ίδιους πόρους, είτε από χρηματοδοτήσεις της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του ΕΣΠΑ.

Ο πρώην πρωθυπουργός ευχαρίστησε ιδιαίτερα για τη θερμή υποδοχή του Δημάρχου και των στελεχών της Αυτοδιοίκησης και δήλωσε ότι με χαρά βρίσκεται πάντα στο όμορφο νησί της Ρόδου και ιδιαίτερα «στον ιερό ναό της Αυτοδιοίκησης που απαιτείται να παίζει καθοριστικό ρόλο για την ανάπτυξη και την ευνομία σε μία Ελλάδα αποκεντρωμένη, παραγωγική και δημιουργική».

Ο κ. Χατζηδιάκος ευχαρίστησε τον πρώην πρωθυπουργό ο οποίος παρά το φορτωμένο του πρόγραμμα τίμησε τη δημοτική αρχή και όπως ο ίδιος τόνισε στην μακρόχρονη πολιτική θητεία του από το 1982 ως υφυπουργός Νέας Γενιάς και τις εκδηλώσεις στη Χάλκη μέχρι την πρωθυπουργία του, πρώτη φορά επισκέπτεται το Δήμο Ρόδου.

Ακολούθως ο πρώην πρωθυπουργός μαζί με το Δήμαρχο, επισκέφτηκαν το Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας Προσφύγων και ενημερώθηκε ότι στο χώρο αυτό έχουν φιλοξενηθεί περισσότεροι από 12.000 πρόσφυγες και μετανάστες γεγονός που εξέπληξε τον πρώην πρωθυπουργό δεδομένου ότι η Ρόδος δεν απασχόλησε καθόλου ως τόπος που δέχτηκε μεγάλες ροές προσφύγων και μεταναστών.

Ο δήμαρχος ζήτησε την αρωγή και στήριξη του πρώην πρωθυπουργού για την επίλυση προβλημάτων του νησιού της Ρόδου.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια