Ολοκληρώθηκε η απεργιακή κινητοποίηση του Π.Α.ΜΕ στην πλατεία Κύπρου


Πραγματοποιήθηκε η απεργιακή συγκέντρωση που οργάνωσε η Γραμματεία Ρόδου του ΠΑΜΕ για τον εορτασμό της εργατικής πρωτομαγιάς και την πάλη ενάντια στο ασφαλιστικό – φορολογικό και συνολικά την αντιλαϊκή πολιτική.

Τις προηγούμενες μέρες κλιμάκια συνδικαλιστών βρέθηκαν σε δεκάδες χώρους δουλειάς του Τουρισμού, του εμπορίου, των κατασκευών, ενημέρωσαν τους εργαζόμενους για τις εξελίξεις. Τους κάλεσαν στην απεργία και πολλοί ανταποκρίθηκαν. Ακόμα όμως και εργαζόμενοι που δεν τόλμησαν να κάνουν το βήμα, εξέφρασαν αγωνία για τις εξελίξεις και την ανάγκη για συλλογική οργάνωση και πάλη.

Στη συγκέντρωση χαιρέτισαν εκπρόσωποι Σωματείων της Ρόδου, Φοιτητές εκλεγμένοι στα ΔΣ των φοιτητικών Συλλόγων, εκπρόσωπος της ΠΑΣΕΒΕ και της ΟΓΕ.

Ακολούθησε μουσική εκδήλωση με τους Γιώργο Πούλο, Βιργινία Τρέκα, Γιώργο Κούτρο, Γιάννη Γιακουμάκη και Ματίνα Μάστορα.

Οι συγκεντρωμένοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις επόμενες κινητοποιήσεις, αφού κοινό σημείο όλων των ομιλιών, ήταν ότι ταξικό κίνημα δεν κάνει ρούπι πίσω από το αίτημα της αναπλήρωσης των απωλειών του λαού τα χρόνια της κρίσης.

Στο κλείσιμο της εκδήλωσης οι συγκετρωμένοι απέτισαν φόρο τιμής στο συναγωνιστή Φιλήμονα Χριστοφόρου που «έφυγε» πρόωρα στις 27 Μάρτη.

Γραμματεία Ρόδου του ΠΑΜΕ

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια