Το ΠΑΜΕ για την επίθεση του Δημάρχου στον πρόεδρο των εργαζομένων του ΡΟΔΑ


Η Γραμματεία Ρόδου του ΠΑΜΕ καταδικάζει την προ ημερών επίθεση του Δημάρχου στον πρόεδρο του Σωματείου των εργαζομένων στη Δημοτική επιχείρηση Συγκοινωνίας (ΡΟΔΑ) κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Δημοτικό Συμβούλιο και ο ίδιος ο Δήμαρχος αντιμετωπίζουν τους εκπροσώπους των εργαζομένων και των μαζικών φορέων σαν εχθρούς.

Καθόλου άσχετο δεν είναι επίσης το γεγονός ότι η επίθεση έγινε τη στιγμή που ο πρόεδρος των εργαζομένων εξέφραζε τον προβληματισμό του για το γεγονός ότι, ιδιωτικές εταιρείες στην ουσία εκτελούν συγκοινωνιακό έργο με την άδεια και τη διευκόλυνση του Δήμου. Ο Δήμαρχος μάλιστα εξέφρασε την άποψη ότι ο … «ανταγωνισμός» θα κάνει καλό στη Δημοτική Συγκοινωνία! Γνωρίζει καλά βέβαια και αυτή και οι προηγούμενες Δημοτικές Αρχές ότι το πράσινο φως στις ιδιωτικές εταιρείες στη συγκοινωνία και μάλιστα στα τουριστικά δρομολόγια – φιλέτα θα οδηγήσει στο στραγγαλισμό τη Δημοτική Συγκοινωνία.

Καλούμε τα Σωματεία της περιοχής να καταδικάσουν την επίθεση στον πρόεδρο των εργαζομένων στο ΡΟΔΑ.

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι το Εργατικό Κέντρο δεν έχει πάρει θέση για το ζήτημα ενώ αντιδήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος που συνεχίζουν παρά την καταγγελία για τη στάση τους να είναι μέλη του ΔΣ του ΕΚΡ δεν έβγαλαν μιλιά ούτε κατά τη διάρκεια του επεισοδίου ούτε αργότερα, δίνοντας κάλυψη στη συμπεριφορά του Δημάρχου.

Οι εργαζόμενοι πρέπει να βγάλουν τα συμπεράσματά τους για το ποιος είναι με ποιον.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια