Σοκ στην Ουαλλία! Συνελήφθησαν επειδή λειτουργούσαν οίκο ανοχής με προβατίνες και άλλα ζώα!


Tρεις άντρες συνελήφθησαν, δικάστηκαν και οδηγήθηκαν στη φυλακή στο Swansea της Ουαλίας με την κατηγορία ότι λειτουργούσαν οίκο ανοχής… με προβατίνες και άλλα είδη ζώων!
Τα δύο αδέρφια Άνταμ (31) και Τζον Κάφερτι (28) και ο πατέρας τους Ντέιβιντ Κάφερτι (51 χρονών) λειτουργούσαν ένα «κλαμπ κυρίων» γνωστό και ως «The Ram Inn» στο κέντρο της πόλης τους από τον Ιανουάριο του 2011 μέχρι και τον Ιούλιο του 2015 και εξέδιδαν διαφόρων ειδών ζώα σε πελάτες από όλη τη χώρα, οι οποίοι συνέρρεαν στο πανδοχείο τους.το site τους που ήταν κρυμμένο στο deep web μπορούσες να διαλέξεις και να «κλείσεις» ραντεβού με το ζώο της αρεσκείας σου!
Τα δωμάτια του πανδοχείου διέθεταν καθρέφτες στην οροφή και κρίκους για να δένονται τα άμοιρα ζώα, ενώ οι υποψήφιοι πελάτες έπρεπε να διαθέτουν υπομονή γιατί η λίστα αναμονής ήταν τεράστια, όπως αναφέρει το periergaa. Την ημέρα της εφόδου κατασχέθηκαν 47 προβατίνες διαφόρων χρωμάτων και από ποικίλες ράτσες και μία σπάνια πυγμαία κατσίκα από τη νοτιοανατολική Ασία. Η χρέωση πήγαινε ανάλογα με τη ράτσα και την «ποιότητα» του ζώου.Οι ίδιοι παραβάτες είχαν ξανασυλληφθεί για τον ίδιο λόγο. Αυτή τη φορά καταδικάστηκαν σε τέσσερα χρόνια φυλάκιση και οδηγήθηκαν στη φυλακή.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble