Ταξιδιωτικό γραφείο διαφημίζει διακοπές με όργια στη Ρόδο


Μετά τον Πειραιά, την Κρήτη και το Πήλιο τα ρωμαϊκά όργια «μετακομίζουν» σε πολυτελείς βίλες της Ρόδου, στις οποίες θα καταλύσουν δεκάδες ζευγάρια swingers από όλη την Ελλάδα.

Ένα ταξιδιωτικό γραφείο υπόσχεται αξέχαστες «διακοπές ακολασίας» στο νησί των Ιπποτών με απόλυτη εχεμύθεια μέσω της ανάρτησης rhodesswingersholidays.com.gr, όπου αναφέρεται τι πρόκειται να ζήσει το κάθε ενδιαφερόμενο ζευγάρι, σύμφωνα με την Espresso.

«Αν επιθυμείτε, μπορείτε να είστε γυμνοί σε όλους τους χώρους της Βίλας όλες της ώρες της ημέρας και της νύχτας… Ο γυμνισμός είναι αποδεκτός στη Βίλα, αλλά απλώς ζητάμε να φοράτε κάτι κατά τη διάρκεια του φαγητού» αναφέρει το ταξιδιωτικό γραφείο.

Στην ιστοσελίδα αναγράφεται ότι για την προστασία των πελατών θα υπάρχουν αυστηρά μέτρα ασφαλείας και κάθε ξένο άτομο θα απομακρύνεται από τις βίλες.

Το πάρτι θα ξεκινήσει στις 15 Ιουνίου και ήδη διαφημίζονται 14 τετραήμερα που θα γίνουν σε διαφορετικές ημερομηνίες, ενώ οι κρατήσεις που ολοκληρώνονται την 1η Μαρτίου, έχουν αρχίσει, καθώς οι συμμετοχές είναι περιορισμένες

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια