Δράσεις συνεργασίας των προνήπιων του Δ.Π.Σ «Μ. Καβαρινού» στις εγκαταστάσεις του Ροδίων Παιδεία


Με γνώμονα την ολόπλευρη και ισόρροπη ανάπτυξη των παιδιών προσχολικής ηλικίας , ο Δήμος Ρόδου  σε συνεργασία με τα εκπαιδευτήρια <<ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ>> ,πραγματοποίησαν την Τετάρτη 23/3/2016 βιωματικές και ψυχοκινητικές δράσεις  στα  προνήπια    του Δ.Π.Σ.<<Μ. ΚΑΒΑΡΙΝΟΥ>> στις εγκαταστάσεις του <<ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ>>.

Στην αίθουσα<< Καλλιπάτειρα >> παρουσιάστηκε ψυχοκινητική δράση από τα προνήπια του Δ.Π.Σ.<<Μ. ΚΑΒΑΡΙΝΟΥ>> και στη συνέχεια από κοινού τα παιδιά με την καθοδήγηση των μουσικών και των γυμναστών του εκπαιδευτηρίου , συμμετείχαν σε μουσικοκινητικά παιχνίδια .

Ακολούθησε ξενάγηση στο κλειστό γυμναστήριο όπου τα παιδιά συμμετείχαν σε <<αθλοπαιδιές >> .

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με ανταλλαγή αναμνηστικών ομαδικών εργασιών των νηπίων του ΡΟΔΊΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ και του    Δ.Π.Σ.<<Μ. ΚΑΒΑΡΙΝΟΥ>>   , ανάγνωση παραμυθιού και αναμνηστική φωτογραφία.

Με τη δράση αυτή τα προνήπια απέκτησαν νέες εμπειρίες στο πλαίσιο της συνεργασίας τους με τα  παιδιά του νηπιαγωγείου.

Στις δράσεις αυτές παραβρέθηκε και η Αντιδήμαρχος Προστασίας και Προαγωγής Υγείας , Κοινωνικής Πολιτικής ,Ισότητας δύο φίλων και Τρίτης Ηλικίας, κυρία  Ζωάννου Άννα ,η οποία μαζί με τις παιδαγωγούς του     Δ.Π.Σ.<<Μ. ΚΑΒΑΡΙΝΟΥ>> ,ευχαρίστησε για τη φιλοξενία και ενθάρρυνε τέτοιου είδους συνεργασίες με μελλοντικές δράσεις.

Νήπια Καβαρινού  (4) Νήπια Καβαρινού  (3) Νήπια Καβαρινού  (2) Νήπια Καβαρινού  (1)

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble