Νέο «αίμα» ρέει από σήμερα στις τάξεις του Συλλόγου Νέων Παραδεισίου «Ωρίωνας», ύστερα από τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν


Νέο «αίμα» ρέει από σήμερα στις τάξεις του Συλλόγου Νέων Παραδεισίου «Ωρίωνας», ύστερα από τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν. Μοναδικός «παλιός», ο Βασίλης Πότσος, (φωτογραφία), ο οποίος είναι γνωστό ότι, χαίρει της εκτίμησης όχι μόνο όλων των μελών του Συλλόγου, αλλά και των συγχωριανών του.

Άλλωστε το γεγονός ότι επανεξελέγη στη θέση του Προέδρου αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Όσον αφορά τις εκλογές, από τα 60 εγγεγραμμένα μέλη ψήφισαν τα 40, ενώ αξίζει ν΄ αναφερθεί ότι, τα νεοεκλεγέντα μέλη καταρτίστηκαν αμέσως σε σώμα.

Πιο αναλυτικά, το νέο ΔΣ του Συλλόγου Νέων Παραδεισίου «Ωρίωνας», αποτελείται από τους εξής: Πρόεδρος: Πότσου Βασίλης Αντιπρόεδρος: Πετράκης Στέλιος Γεν. Γραμματέας: Παπαμανώλη Μαρία Ταμίας: Παπαγρηγορίου Τσαμπίκα Ειδ. Γραμματέας : Ανάστασου Μιχάλης Μέλος Α: Τζανουδάκη Κατερίνα Μέλος Β: Καραγιάννης Κώστας Αναπληρωματικά μέλη : Παπακωνσταντίνου Αναστάσης – Κώστας Θάνος

Αξίζει ν΄ αναφερθεί ότι, ο Ωρίωνας είναι ο Σύλλογος των Νέων του χωριού Παραδεισίου της Ρόδου. Ιδρύθηκε από τους ίδιους τους νέους που έχουν ανησυχίες για το πολιτιστικό και κοινωνικό γίγνεσθαι του τόπου τους. Μέλη του είναι νέοι ηλικίας από 14 έως 40 ετών.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble