Νέα καθήκοντα για την Μαρία Αγγέλου


Με νέα καθήκοντα παρουσιαστηκε η Μαρία Αγγέλου την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016. Μας ανακοίνωσε ότι λίγες μέρες πριν ανέλαβε καθήκοντα Γενικής Διευθύντριας Νοτίου Αιγαίου της Πυλης Φιλίας Ελλάδας – Κίνας.

Η Πύλη Φιλίας Ελλάδας – Κίνας (GCFGA) είναι ένα Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο, που εστιάζεται στην ανάπτυξη των διμερών σχέσεων μεταξύ των δύο μεγάλων κρατών. Είναι νόμιμα αναγνωρισμένο (Αριθμός Μητρώου: 28068, Δικαστική Απόφαση 3956-15/5/2009) και οι στόχοι του είναι να συνδέει πολιτιστικά, μορφωτικά και εμπορικά ιδιώτες και εταιρίες από τις δύο χώρες. ΄Ολα τα μέλη της είναι επιχειρηματίες γυναίκες και άντρες. Είναι ακόμα εταιρίες και ιδρύματα, βουλευτές, συγγραφείς, υπεύθυνοι καθηγητές, δήμοι, δημοσιογράφοι, εταιρίες ΜΜΕ, ειδικοί στο real estate, δικηγόροι, οικονομικοί σύμβουλοι, ειδικοί στην Υγεία, στη Μετανάστευση και πολλοί άλλοι.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.greecechina.com

Πρώτη δράση της «Πύλης» στο Νότιο Αιγαίο η επίσκεψη των Κινέζων αξιωματούχων της επαρχίας Anhui στο νησί της Ρόδου την Παρασκευή που μας πέρασε.

Η Μαρια Αγγελου δηλωσε τα εξης:

«Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη που με τα νέα μου καθήκοντα στην «Πύλη Φιλίας Ελλάδας – Κίνας» μπορώ να προσφέρω στην ευρύτερη περιοχή μας ένα παράθυρο επικοινωνίας σε μια χώρα με εκπληκτικό πολιτισμό, δυνατότητες για επενδύσεις και ένα πραγματικά τεράστιο αριθμό υποψήφιων τουριστών. Ελπίζω να έχουμε σύντομα τα πρώτα αποτελέσματα της συνάντησης της Παρασκευής των Κινέζων αξιωματούχων της Anhui, της ΠΝΑ και του Δήμου της Ρόδου. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω και δημόσια το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών Δωδεκανήσου που προσέφερε δωρεάν τις υπηρεσίες του, μέσω του εκπροσώπου του, Κώστα Θωμόπουλου, στους φιλοξενούμενούς μας, όπως και την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου που φιλοξένησε την συνάντηση της κινεζικής και της ελληνικής αντιπροσωπειας».

nn1_4847 20161028_180700

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble