Συνάντηση Μιχαήλου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη


«Συνάντηση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ Κυριάκου Μητσοτάκη με τον κ Τάκη Μιχαήλου»
« Σειρά επαφών του κ Τάκη Μιχαήλου με την ηγετική ομάδα και τα επιτελικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στη Συγγρού»

Το τριήμερο 10-13 Φεβρουαρίου ο κ Τάκης Μιχαήλου πραγματοποίησε σειρά επαφών και συναντήσεων με επιτελικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στη Συγγρού.
Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων συζητήθηκαν οργανωτικά ζητήματα και ανταλλάχτηκαν απόψεις αναφορικά με τις εσωκομματικές διαδικασίες. Πιο συγκεκριμένα ο κ Μιχαήλου συζήτησε για την εκλογή των οργάνων αλλά και τις κυοφορούμενες αλλαγές στη λειτουργία και το καταστατικό του κόμματος.
Επιπρόσθετα τέθηκαν θέματα για το νέο υπό διαμόρφωση οργανόγραμμα του κόμματος και το νέο ρόλο του κ Μιχαήλου.
Αντίστοιχα αναλύθηκε η τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα υπό τις δυσμενείς συνθήκες που διαμορφώνει για τη χώρα η πλήρως αποτυχημένη πολιτική της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Την δεύτερη μέρα της παρουσίας του κ Τάκη Μιχαήλου στα γραφεία της Ν έας Δημοκρατίας στη Συγγρού, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Παράταξης κ Κυριάκο Μητσοτάκη.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ Μιχαήλου, συνεχάρη τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ Μητσοτάκη για την πρόσφατη εκλογή του υπογράμμισε ότι σηματοδοτεί αλλαγή πλεύσης όχι μόνο για την παράταξη αλλά και για την χώρα.
Επιπρόσθετα ο κ Μιχαήλου, εξέφρασε τόσο την πλήρη στήριξη στον Πρόεδρο κ Μητσοτάκη, αναφορικά για τις κυοφορούμενες αλλαγές στη λειτουργία και τη φυσιογνωμία του κόμματος.
Παράλληλα ο κ Μιχαήλου εξέφρασε την βεβαιότητα του, ότι αμέσως μετά τις εσωκομματικές διαδικασίες και υπό την υπεύθυνη ηγεσία του κ Κυριάκου Μητσοτάκη, η παράταξη θα κληθεί για ακόμα μία φορά να διαχειριστεί τις τύχες της χώρας.
Πιο συγκεκριμένα ο κ Μιχαήλου ανέφερε ότι παρά τις άκρως δυσμενείς συνθήκες που έχει διαμορφώσει η ανερμάτιστη, ιδεοληπτική και εθνικά επικίνδυνη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα καταφέρουν να αντιστρέψουν την κατάσταση.
Τέλος ο κ Μιχαήλου, δήλωσε ότι παραμένει στη διάθεση του Προέδρου και της παράταξης για να προσφέρει από οποιαδήποτε θέση και ρόλο του ανατεθεί.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble