Πολλά τα μηνύματα αγανάκτησης στις κάλπες της Ρόδου – Φωτογραφίες


Η αγανάκτηση του κόσμου σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, η απογοήτευση και η απαξίωση του πολιτικού συστήματος φάνηκε από το μεγάλο ποσοστό της αποχής που στα Δωδεκάνησα άγγιξε το 50 % και στη Ρόδο το 45 %.

Ωστόσο και από τους πολίτες που πήγαν να ψηφίσουν δεν ήταν λίγοι αυτοί που εξέφρασαν την αγανάκτηση τους με μηνύματα μέσα στα ψηφοδέλτια που τα καταστούσαν σαφώς άκυρα.  Ενδεικτικά ακολουθούν κάποια από εκλογικά τμήματα του νησιού.

Άλλα περιείχαν υβριστικά μηνύματα, άλλα μηνύματα απογοήτευσης όπως «Αναζητούνται νέες ιδέες και πρόσωπα, αυτά που μου προσφέρονται δε με εκφράζουν».

Ένα ψηφοδέλτιο μάλιστα περιείχε το χαρτάκι αναμονής από την τράπεζα με τον αριθμό 89, δείχνοντας έτσι την αγανάκτηση για τα capital controls. Κάποια ήταν από συνταξιούχους.

Η τρίτη εκλογική αναμέτρηση μέσα σε εννέα μήνες αλλά και το σκληρό πρόγραμμα που πρέπει να εφαρμοστεί άμεσα, φαίνεται πως κούρασε αρκετούς ψηφοφόρους οι οποίοι δεν βρήκαν εκφραστές ώστε να τους εκπροσωπήσουν στη βουλή.

Όπως και να έχει , ούτε αυτός φαίνεται πως  είναι ο καλύτερος τρόπος να ψηφίσει κανείς, ενώ η επόμενη ημέρα για την νέα κυβέρνηση  ξημερώνει αρκετά δύσκολη όπως όλα δείχνουν.

Κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

0 Shares
Share
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble