Έξαλλη η «Μιμή» με το ΠΑΣΟΚ για το σποτ: «Ο Ανδρέας είχε κόμμα του 48% και τον εμφανίζεται σαν λαθροκομματάρχη του 3%»


Για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα λίγων ημερών, η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου ξαναχτυπά με ανάρτησή της στο Facebook. Και αυτή τη φορά περνάει… γενεές 14 το ΠΑΣΟΚ, με αφορμή video για τα 41χρόνια του κόμματος με απόσπασμα από παλαιότερη ομιλία του Ανδρέα Παπανδρέου. 
«Αίσχος! Σταματήστε να προβάλετε το βίντεο του Ανδρέα ως προεκλογικό σποτ» ξεκινά το post της χήρας του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, η οποία στη συνέχεια μιλά για ανάξιους επιγόνους του Ανδρέα, διαπλεκόμενους και «αρνητές της πολιτικής του παρακαταθήκης, οι πολιτικοί υπάλληλοι των διαπλεκομένων συμφερόντων δεν έχουν κανένα δικαίωμα να τον διασύρουν και να τον ταυτίζουν με τις μεταλλαγμένες απόψεις τους».
Παράλληλα ζητά από τους «επιγόνους» να ζητήσουν συγγνώμη από τον ελληνικό λαό και να παραιτηθούν. «Τρίζουν τα κόκκαλα του με την παρακμή σας. Κάτω τα χέρια από την μνήμη του», γράφει να κάνει αναφορά σε «λαθρομετανάστες», την υπόθεση Siemens, τη Συρία (!) και το σχέδιο Ανάν, το οποίο όπως λέει ο Ανδρέας Παπανδρέου δεν αποδεχόταν… Βέβαια, το σχέδιο Ανάν ήρθε το 2004, οκτώ χρόνια μετά το θάνατό του Ανδρέα Παπανδρέου.
Ζητά δε την «παρέμβαση του εισαγγελέα για να σας απαγορευτεί η ιεροσυλία της χρήσης των βίντεο ομιλιών του ως προεκλογικό σπότ! Ως χήρα του, ζητάω την προστασία της μνήμης του από την βάναυση προσβολή, να τον ταυτίζετε με τις αντιανδρεϊκές σας πράξεις και τα έργα παραβίασης των αρχών και των αξιών του…».
Και καταλήγει: «Χρειάζεται μεγάλο θράσος, έναν Εθνικό Ηγέτη του 48% να επιχειρούν να τον μετατρέψουν σε »λαθροκοματάρχη» του 3%-4%».

 

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια