Επέστρεψαν απο την Κω οι μικροί ποδοσφαιριστές του Διαγόρα


Ένα υπέροχο τριήμερο απόλαυσαν στην Κω οι μικροί ποδοσφαιριστές και όλα τα μέλη της αποστολής της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Γ.Σ. Διαγόρας, που βρέθηκαν εκεί από την περασμένη Παρασκευή έως την Κυριακή 3 με 5 Ιουνίου 2016.

Αφορμή στάθηκε το τουρνουά που διοργάνωσε ο Όμιλος Αθλοπαιδιών Κω το Σάββατο 4 Ιουνίου με την συμμετοχή και του Καλυμνιακού στις κατηγορίες Τζούνιορ, Προτζούνιορ και Bambini.

Τα παιχνίδια διεξήχθησαν στο Δημοτικό στάδιο «Ανταγόρας» με την παρουσία πολλών γονέων και έδωσαν την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά που γέμισαν το γήπεδο να ευχαριστηθούν ποδόσφαιρο!

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι διοργανωτές πήραν άριστα στην φιλοξενία αφού εκτός των άλλων μοίρασαν αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους μικρούς ποδοσφαιριστές.

Την απονομή στα παιδιά του Γ.Σ. Διαγόρας έκανε ο προπονητής του Ομίλου Κω και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Κώστας Ανδρουλής ενώ ο τεχνικός υπεύθυνος του Ομίλου Κω Γιάννης Μανούσογλου απένειμε στον ομόλογό του Στάθη Φαρμακίδη ειδική αναμνηστική πλακέτα για τα φιλικά παιχνίδια των δύο ομάδων.

Να αναφέρουμε ότι στην αποστολή του Γ.Σ. Διαγόρας συμμετείχαν εκτός των παιδιών, πολλοί γονείς-συνοδοί και οι προπονητές Γαβριήλ Γιακουμάκης, Φιλήμονας Μιχαλάκης και Μιχάλης Ρίζος.

Ο Γ.Σ Διαγόρας ευχαριστεί και συγχαίρει τον Όμιλο Αθλοπαιδιών Κω για την άψογη διοργάνωση του τουρνουά και ιδιαίτερα για την φιλοξενία που επιφύλαξε στα παιδιά μας.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια